Jonge vrouwen met geweld gedrogeerd en daarna verkracht

13
Politie en ambulance in Suriname

Twee jonge vrouwen van elk 20 jaar, zijn zaterdag in een pand aan de Meerzorgweg in Suriname verkracht. Hen is eerst met geweld drugs toegediend, waarna zij werden verkracht door enkele mannen.

De vrouwen kennen een van de mannen als ene Miguel. Ze werden naar het politiebureau Latour overgebracht, vanwaar zij met de ambulance zijn vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De slachtoffers waren bij binnenkomst op het politiebureau Latour nog onder invloed van drugs. De politie is nog bezig met het onderzoek. 

13 REACTIES

 1. Took deze gezwellen op en neen het zijn geen Surinamers maar het tuig uit Bransao dat op onze politiemensen schiet. Dat tuig keihard aanpakken en direct het land uitzetten.
  gemodereerd

 2. Alleen maar slecht nieuws uit Su mang.
  – auto over de kop
  – doden in verkeer
  – brugspringers
  – kindermishandeling
  – prijsverhogingen
  – drugshandel enz enz enz.

  En het goede nieuws?
  -VP deelt een dollar hier uit
  – Melissa deelt een dollar daar uit.

  Sa Chan e seti?
  Hoe lang moeten we nog wachten?
  Zijn het de zeven vette jaren of de zeven magere?
  Laten we het laatste hopen!
  Want dan kunnen wij nog uit zien naar een welvarend land.
  gemodereerd

 3. Dit is ook weer een verschrikkelijke misdaad. Hebben deze gasten geen zusjes, nichtjes. Je eigen volk vernietigen en vernederen om dit uit te halen. De jeugd is makkelijk te manipuleren en kun je dit soort misdaden uitvreten. Dit soort gasten zijn gevoelloos en harteloos. Ouders let op je kinderen. Geef ze voorlichting dit kan ze heel veel leed besparen.
  gemodereerd

 4. @ Arlet

  Dus je wacht op Chan om alles voor elkaar te krijgen, wat je ( Idool) in 10 jaar heeft verziekt. Jij moet niet vragen wat het land voor je doet, maar je zelf afvragen wat jij voor het land doet! Té dey opo go na wroko no sidon opo, yu anu fu njang fu wan traman. Waarom heb je toen niet geklaagd toen Bouta aan het bewind was ? Ik weet niet of je werkt als dat het geval is, dan is dat een goed begin het eten en alles komt niet aanwaaien. Laat je handen wapperen, doe wat voor je dagelijkse behoeften. Je moet niet afhankelijk zijn van een ander, want dat is typisch een gedrag van veel Surie´s. Ze willen alles hebben zonder iets voor te doen ”behalve stelen”. Van werken is er niemand dood gegaan, ik wil niet zeggen dat alla Sranan ma lissie !!! A no so kaw k@ é fat koro.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Als ze 1 van die gasten kennen hadden ze zeker een uitstapje dat fout is afgelopen.
  gemodereerd

 6. De meisjes zoeken dit avontuur zelf.Deze meisjes vinden feest vieren leuk en werken niet leuk.Als hun moeder iets van zegt, krijgt de moeder een pak slag met een bezemsteel.


  Maak melding

 7. @Zwartmans
  Waarom altijd DiDiB aan halen?
  Wat heeft die man met jullie hersenen gedaan, dat jullie steeds aan hem denken?
  Chan is nu toch aan het bewind?
  In ieder geval ik heb niks met die man.
  Laten we maar hopen dat het beter zal gaan.


  Maak melding

 8. Arlet waar was het begonnen 10 jaar geleden, hummm schijnbaar jij bent het snel vergeten, terwijl deze regering santokhi Brunswijk nog geen jaar in Suriname aan het regeren is,


  Maak melding

 9. miquel hft genoten van zijn slachtoffers, jammer als vrouw moet je een man goed leren kennnen daarna komt pas vertrouwen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.