Drie voertuigen betrokken bij zware aanrijding Helena Christinaweg

15
Drie voertuigen betrokken bij zware aanrijding

Bij een zware aanrijding vanmiddag aan de Helena Christinaweg in Suriname, waren drie voertuigen betrokken. Twee ambulances werden ingezet om gewonden af te voeren naar de Spoedeisende Hulp.

Volgens de eerste informatie kwam een van de betrokken voertuigen bestuurd door een vrouw, uit de richting van de Indira Gandhiweg. Door nog onbekende oorzaak kwam haar auto terecht op de weghelft van een tegenligger, die richting bomaweg reed. Daardoor volgde een frontale botsing.

Een aankomend voertuig botste daarna achterop een van de betrokken auto’s. De schade aan de voertuigen was groot. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

15 REACTIES

 1. andere weghelft?
  2 opties
  domme inhaalmaneuvre of gewoon niet kunnen rijden

  de zoveelste sarie torie
  gemodereerd

 2. Komt ervan als de rijbewijzen met Moerga &Daroe verkregen zijn.Justitie&Politie moet zich het nu kunnen afvragen waarom er zoveel onnodige en zware aanrijdingen er plaatsvinden. Gewoon die Goeie en vertrouwde Hollandse mentaliteit invoeren, om de 5 jaren herinstructie. En ook na zoveel overtredingen weer examen. Het is nogsteeds NDP mentaliteit ,,neks no fout,,.


  Maak melding

 3. @Kali Madjoe, jij bent een ezel. Laat jou vrouw maar in de keuken staan. Zal Ik jou wat voorhouden, ik irriteer mij matig aan sommige mannen hun rijgedrag. Dus geef mij een grote brick met die domme opmerking van jou dat vrouwen geen auto kunnen rijden. Want het zijn de vrouwen die de meeste brokken maken he in ogen?


  Maak melding

 4. Elk weekend is het raak in Suriname betreft aanrijdingen. Men leert het niet af zich te gedragen in het verkeer. Minister Kenneth Amoksi, ik hoop dat je heel snel een oplossing vindt.


  Maak melding

 5. @ Olivia

  Wat moet die Moksie Alésie volgens jou dan doen ? Ik heb een idee dat die mensen met hun telefoon bezig zijn, onder het rijden ! Je kan toch niet zomaar plotseling, op de andere wegdek terecht komen. ”Of ze zijn te dom om te rijden” Ze geven de wegen de schuld, dat doen mensen die niet kunnen dansen ook, dan zeggen ze a pokoe no mooi !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Olivia jij hebt gelijk , die kali madjoe is een seksist en hij zal wel vrouwen haten , Olivia wij weten dat vrouwen een heel goed rijgedrag hebben , en vele mannen(eikels) kunnen daar een voorbeeld aan nemen , Olivia jij staat wel je mannetje 👍👍👍.


  Maak melding

 7. @ Olivia
  Ik geef je gelijk.Deze meneer zit vol haat. Discrimineert vrouwen en een bepaald ras. Vraag hem uit wie hij geboren is. Maar één advies.Niet meer reageren op negatieve energie Hij zit r diep in.Zak niet met hem mee.
  Mannen hebben een stoer gedrag in het verkeer en maken vele brokken. Vrouwen minder, maar ook zij moeten beter opletten.
  gemodereerd

 8. Als je vrouwen wil beschermen dan moet je ze geen machines laten bedienen/besturen.
  Levensgevaarlijk als ze het zonder begeleiden mogen doen.
  Gevaar voor hun zelf en omgeving.
  gemodereerd

 9. @J.Zwartmans, je hebt kennelijk het interview van minister Kenneth Amoksi eind vorige week gemist, hij heeft beloofd aan het volk dat hij hieraan wat gaat doen, want er gebeuren teveel aanrijdingen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.