Automobilist die bromfietser aanreed en daarna doorreed aangehouden

4
VOORBEELDFOTO (niet van dit geval)

Een 34-jarige automobilist die een bromfietser na een aanrijding in hulpeloze toestand heeft achtergelaten, is door de Surinaamse politie opgespoord en na twee dagen aangehouden. De doorrijder werd afgelopen woensdag aangehouden meldt de politie zojuist.

De politie van het bureau Latour kreeg op maandag 8 maart via het Command Center een melding van een aanrijding met persoonlijke ongelukken aan de Coesewijnestraat. Zij koerste naar de locatie en ter hoogte van de Tyronneweg troffen de wetsdienaren de bromfietser W.P. liggend naast zijn bromfiets op het rijwielpad aan.

De autobestuurder reed na de aanrijding door. Onderzoek wees uit dat beide bestuurders in dezelfde richting reden over de Coesewijnestraat. Op een bepaald moment sloeg de autobestuurder linksaf in de Tyronneweg en verleende geen voorrang aan de bromfietser die zich op het rijwielpad bevond.

De man werd aangereden en liep op het lichaam letsels en enkele schaafwonden op, waarna hij met de ambulance werd afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Aan de hand van het kentekennummer dat door de omstanders was genoteerd, kwam de 34-jarige doorrijder D.V. in beeld. Hij werd op 10 maart op zijn woonadres opgespoord en aangehouden.

D.V. die wel in het bezit blijkt te zijn van een geldig Surinaams Rijbewijs is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld meldt de politie.

4 REACTIES

 1. Als er niet snel wat veranderd hier bij WTK dan ga ik deze site verlaten. Alleen maar aanrijdingen, roven, moord ,verkrachtingen ,kindermishandeling enz.enz.
  Er gebeurt toch meer in Suriname.


  Maak melding

 2. Ik erger me bont &blauw aan de reactie van justitie en poltie,,Hij is in het bezit van een geldige rijbewijs,,Wat een onbenullige interpretatie. Hetis toch algemeen bekend dat in de Bananenrepubliek je een rijbewijs met Moega&Daroe kan krijgen,gewoon opnieuw rijexamen laten doen die kanker hufters. Kijk maar naar de vele zware aanrijdingen vaak met dodelijke gevolgen.


  Maak melding

 3. Waterkant, goede krant:

  Lees graag berichten uit de waterkant.

  DWT, T….etc is een goede aanvulling van deze site.

  Waterkant om bij stil te staan.


  Maak melding

 4. Sukru sani 14 maart 2021 At 17:34

  Ik ben het helemaal met je eens.
  Een beetje meer algemeen nieuws zou welkom zijn. Voor nu ga ik steeds vaker naar sr,nieuws omdat deze vaak interessante artikelen heeft en ook nog een mooi overzichtelijke site.
  Bovendien heb je daar ook geen last van domme, hatelijke of racistische commentaren zoals op Waterkant.net.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.