Voorbijgangers voorkomen zelfmoord Wijdenboschbrug

9
Voorbijgangers voorkomen zelfmoord Wijdenboschbrug
De man die een einde aan zijn leven wilde maken (links) wordt toegesproken door een voorbijganger.

Voorbijgangers hebben vrijdagavond rond 23.00u wederom voorkomen dat een man vanaf de Wijdenboschbrug in de Surinamerivier is gesprongen.

Waterkant verneemt dat voorbijgangers de man nabij de top opmerkten. Zij ondervraagden hem en hij zei dat hij moe was van alles en een einde aan zijn leven wilde maken.

Tijdens het gesprek werd de politie ingeschakeld die heel snel ter plaatse arriveerde. De man is afgevoerd voor begeleiding.

Praten over zelfmoord? Ga naar uw huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114. (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u)

9 REACTIES

 1. Zelf moord brug, mensen mensen willen jullie het goed hebben, dan moet het volgende regering opnieuw santokhi Brunswijk zijn, nu is alles duur, nou dan is het makkelijk om santokhi de schuldige aan te wijzen, maar foefoermang bouta boefdraad hebben schuld aan, die hebben miljarden dollars geleend en staat op een buitenlandse banken te rotten, wie moet het terug betalen, ja jullie mensen, en niet bouta, imf en moslims banken willen geld terug zien, dus het geroofde geld moet terug betaald worden, plus met rente, en wie is de klos jullie mensen jullie moeten alles terug betalen, en niet bouta, zie nu pinaren jullie, en de dieven zwemmen in het geld, nog even door bijten maar zodra 1/3 van het geld betaald is komt het, geduld brada, dit probleem hebben jullie om gevraagd, het niet te laat, lees goed en dan oordeel vellen?
  No pleeg zelfmoord, in deze bare tijden kan je je familie dit niet aandoen tang boeng


  Maak melding

 2. Inside job voor de nu wel bekende gevulde helden envelop.

  Plaats camera’s op de brug!!!
  Nee, dan voorkom je de brugspringers niet maar deze vermiste personen worden sneller on-vermist verklaard na hun wanhopige daad.


  Maak melding

 3. Als ik zo’n gast over de railing van de Wijdenboschbrug tegen komt zal ik hem niet tegen houden en juist de andere kant op kijken en verder gaan en mijn mond stijf dicht houden. Laat die springen. Weer één minder die de problemen van het leven niet aan kan door persoonlijke en algemene omstandigheden van de economie, slecht beleid, bestuur van de overheid, de tijd, plaats het hoofd niet boven water kan houden.

  Libie kon tranga now. A so a dé. Yeah, Yeah! Oe wiki no?

  ddb en boefdraad dokken en veroorzaken chaos in Suriname. Zie de protesten bij het DNA-gebouw en bij het ministerie van OW en zelf een voetoe boi van ddb die momenteel voorzitter is vd moederbond wordt hiervoor ingezet. Ze zijn met hun eigen persoonlijke belangen bezig om niet in de gevangenis te komen dan met het algemeen belang van het volk en van Suriname, ook internationaal.


  Maak melding

 4. Meld je bij PCS als je problemen hebt.
  En ga antideprasieva slikken .
  Zelfdoding is niet de oplossing zadel je familie niet op met deze zinlose vaak egoisthische daad.


  Maak melding

 5. Wel opmerkelijk dat staatscriminelen en witteboordcriminelen die miljoenen en miljarden hebben gestolen van land en volk bijna nooit moe worden…
  Heel opmerkelijk niet waar…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.