dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan leent auto aan zwager die ermee vandoor gaat

Man leent auto aan zwager die ermee vandoor gaat

-

Does Travel - naar Suriname

Een benadeelde deed op zaterdag 12 december van het vorig jaar aangifte tegen zijn zwager G.P. Hij verklaarde bij de politie dat hij een voertuig in bruikleen had afgestaan aan de verdachte. Vanaf dat moment hoorde hij niets meer van G.P. en besloot toen aangifte tegen hem te doen meldt het Korps Politie Suriname.

Het voertuig van de aangever werd deze week in de binnenstad van Paramaribo gesignaleerd. Na uitgewerkte informatie is de verdachte G.P. op woensdag 10 maart door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aan de Waterkant opgespoord en aangehouden, waarna hij werd overgedragen aan de politie van het bureau De Nieuwe Grond.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie werd G.P. voor verduistering in verzekering is gesteld, terwijl de benadeelde weer over zijn auto kon beschikken meldt de politie vandaag.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Hahahaha olivia, ga naar Afrika of india new Delhi Nigeria kom je erachter hoeveel oplichter daar lopen om slachtoffers te maken, ik ben geweest en kan vertellen, overal in wereld heb je oplichters, Suriname valt hartstikke mee, noord Afrika hahahahaha ga naar die landen praat je anders


  Maak melding
 2. @Maripa ko, ik kijk niet naar andere landen. Dat van andere landen weet ik. Wij waren dit van Surinamers niet gewend. Vredig, mooi en gezegend land. Ze nemen alles nou over van andere landen. Kijk naar Nieuw – Zeeland, ben je je daar geweest? Daar heb je deze oplichters praktijken niet. Ik heb het hier over, Dat je deze dingen in Suriname vroeger minder had. En t valt niet hartstikke mee. Suriname heeft tegenwoordig TE VEEL oplichters, dieven, rovers, verkrachters, pedofielen, etc. HET VIEL VROEGER HARTSTIKKE MEE.


  Maak melding
 3. @ Olivia

  Ja ze nemen alles wat slecht is, de goede dingen laten ze juist liggen !

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Olivia@@ Ben je echt in Suriname geboren of opgegroeid? Er waren altijd oplichters in Suriname. Vroeger alles niet beter, anders waren het grootste gedeelte van de bevolking niet naar het buitenland vertrokken . Moordenaars, oplichters, drugscriminelen rovers enz waren vroeger ruimschoots al aanwezig. Toen had je geen internet, mobiele telefoons enz waardoor er bepaalde rotzooi niet in de pers kwamen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES