21-jarige aangehouden op verdenking inbraak commissariaat

6
Surinaamse dollars SRD

De politie in Suriname heeft vrijdag 12 maart een 21-jarige jongeman aangehouden, op verdenking van het plegen van een inbraak bij het commissariaat Paramaribo Noord-Oost in januari dit jaar.

Bij die inbraak zou naar verluidt zo’n SRD 500.000 zijn gestolen uit een kluis die werd geforceerd. De Surinaamse politie had kort na de inbraak reeds twee verdachten in deze zaak aangehouden. 

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) heeft de vrijdag aangehouden derde verdachte klemgereden, toen hij in een auto reed over de Indira Gandhiweg.

6 REACTIES

 1. Waar zijn de statistieken over inbraken bij commissariaten van de afgelopen 10 jaren?
  Hoe simpel zou het zijn om de betalingen giraal af te handelen of iemand een betalingsbewijs te geven, zodat die zelf naar de bank gaat, een kluis in een onbewaakte Commissariaat, dis na “Here leid mij niet in verzoeking”, van de hoogste tot de laagste werknemer is een verdachte.


  Maak melding

 2. @kronto het zijn allemaal inside jobs. DEze 21 jarige is natuurlijk de zondebok van de team. Hij denkt dat de rest hem gaat belonen als hij de schuld neemt. Alleen, hij heeft nog niet doorgedacht tegen de tijd dat hij vrij komt is het geld op en ze zijn hem vergeten.


  Maak melding

 3. @ Ram Singh, wel jammer voor zo’n jonge vent, soms denkt men dat degene die het onderzoek gaan verrichten, de stommelingen zijn.
  “Bezint eer gij begint”, lijkt mij een goed advies.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.