Truck rijdt fietser dood op hoek Kwatta- Henry Fernandesweg

10
Truck rijdt fietser dood op hoek Kwatta- Henry Fernandesweg

Wederom een dode in het verkeer in Suriname. Bij een aanrijding zojuist tussen een truck met oplegger voor hout en een fietser op de hoek van de Kwatta- en de Henry Fernandesweg is de fietser komen te overlijden.

De fietser reed over de Henry Fernandesweg en wilde afslaan in de Kwattaweg. Op dat moment kwam de truck aangereden die afsloeg in de Henry Fernandesweg. De truck zou daarbij de fietser hebben aangereden.

De truck heeft vanwege de lengte bij het beschrijven van de bocht de fietser overreden. De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. Zij schakelde een ambulance in.

Bij aankomst van het ambulancepersoneel bleek dat het slachtoffer reeds was overleden. De politie is ter plaatse bezig met het onderzoek.

10 REACTIES

 1. Zeker nooit van dodehoekspiegels gehoord in Suriname

  Sari jere RIP fietser.

  Ps de gezegden pak een fiets dat kost je niets .
  Heeft alleen te maken met als je fiets kost het je geen geld.


  Maak melding

 2. De verkeerdeelnemers, oa autobestuurders zijn meer bezig met andere zaken in hun hoofd dan de verkeersregels, verkeersveiligheid in het verkeer.

  Er schort heel veel aan de verkeerslessen, verkeersrijvaardigheid, besturen van een voertuig, verkeersinfrastructuur, de Surinamers achter het stuur in Suriname.

  Zijn de wegen in Suriname wel op de juiste wijze gebouwd voor een auto om op te rijden.

  Auto’s hebben snelheid, maar zijn de wegen in Suriname wel geschikt om auto met een bepaalde snelheid over te laten rijden? De overheid zal hier bij het aanleggen van wegen ook rekening mee moeten houden. Zie ook oa, auto’s die tegen de elektriciteitsmasten, muren van gebouwen botsen of in goten/kanalen terecht komen.

  Je wordt bang als toerist/Surineds om in Suriname auto te rijden.


  Maak melding

 3. Als men gewoon langzaam rijdt en voorzichtig en alert is zouden er niet of nauwelijks ongelukken gebeuren. Weer het zoveelste dodelijke ongeval. Het is gewoon vreselijk.
  Condoleances aan de nabestaanden.


  Maak melding

 4. Vervelende kruising daar, heel veel ongelukken gebeurt. Wees voorzichtig in het verkeer en weet dat deze trucks heel veel grote blinde hoeken hebben.
  Jammer


  Maak melding

 5. in Nederland zou de bestuurder van de vrachtauto aangeklaagd woorden van doodslag door schuld. hoe is het in de Surinaamse wetgeving het opgenomen. Bij het nemen van een afslag moet en ben je verplicht om je spiegels te gebruiken. maar ja vertel dat maar aan vele chauffeurs in Suriname
  rest in peace

  tjee


  Maak melding

 6. De politie moet eerst beoordelen of er een ambulance nodig is…ronduit belachelijk en veroorzaakt ook in veel gevallen onnodig overlijden .. terwijl iedere seconde telt voor veel slachtoffers.
  Dit mag ook eens aangekaart worden in DNA.


  Maak melding

 7. De politie moet eerst beoordelen
  Voor Ambulance mag komen.

  Dit hebben ze van Nederland overgenomen.
  Het enige wat ze vergeten zijn is dat de politie in Nederland er binnen 5 min staat en de Ambulance binnen een kwartier.

  In Suriname duurt dat een uur.
  Slachtoffers hebben hierdoor 45 langer
  om dood te gaan ..


  Maak melding

 8. Prem Marhe , wat jij verteld klopt niet , onze kennissen in Nederland vertellen dat bij calamiteiten bel je 112 en daar vragen ze wat er moet komen politie , ambulance of brandweer , bij een verkeersongeluk en je geeft aan dat er gewonden zijn , de politie komt zo wie zo , maar je zegt dat er gewonden zijn sturen ze ook gelijk een ambulance , dus niet als de politie arriveert bij het ongeluk wordt pas de ambulance gevraagd wat hier in Suriname wel het geval is .


  Maak melding

 9. Het gaat niet om dode hoek spiegels ,en andere atributen het gaat er om dat dit soor wagens nooit overdag midden in de stad mogen komen.De straten van paramaribo zijn smal en druk en kunnen dit helemaal niet aan overdag .zo een soorgelijk ongeluk heb ik eerder gezien met ook zo een lege oplegger die de hofstraat overstak maar door het drukke verkeer bleef hij pal op de kruising staan met die balk .een auto reed er zo tegen aan omdat het nauwelijks zichtbaar was. Wanneer worden er regels gemaakt om dit soort wagens uit de stad te weren. Let ook op de grote tankwagens die overdag midden in de stad rijden.1 fout en de ramp is niet te overzien .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.