Politie houdt man aan die dochtertje slaat en met dood bedreigd

13
Politie houdt man aan die dochtertje slaat en met dood bedreigd

De politie in Suriname heeft deze man aangehouden die zijn dochtertje heeft mishandeld en met de dood heeft bedreigd. De man heeft verschillende filmpjes hiervan opgenomen en woensdag naar de moeder van het kindje gestuurd.

In de filmpjes is te zien hoe hij het kindje telkens slaat. Op een gegeven moment pakt hij een groot mes en loopt dreigend naar het kind waarbij hij zegt “vandaag gaat het gebeuren”.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de man de beelden naar de moeder stuurde en dreigde het kindje te vermoorden. De vrouw deed meteen aangifte waarna de politie de man zo snel als mogelijk wist te lokaliseren.

Hij is inmiddels aangehouden en in verzekering gesteld. Het kindje is nu veilig bij haar moeder. De weerzinwekkende beelden waarop te zien is hoe hij zijn dochtertje mishandeld, worden momenteel gedeeld.

13 REACTIES

 1. wat een lafbek , je eigen kind slaan en nog erger met de dood bedreigen , je bent geen vader maar een stuk stront , bah , deze man moet men levenslang geven , of nog beter kelen , , als die sadist na een tijdje vrij komt , zal hij weer zijn dochtertje bedreigen , voor het kind is het beste dat haar vader voorgoed uit haar beeld verdwijnt .
  gemodereerd

 2. De politie mag hem als oefenmateriaal gebruiken laffe dagoe.
  Ja je probeert via het kind je ex partner te dwingen om bij jou terug te keren. Dit gaat niet werken. Alleen zij weet wat ze met jou heeft doorgemaakt. Kindje paaien mama naaien gaat niet meer op lafaard.


  Maak melding

 3. Vrouwen naaien als konijnen dat doen heel veel mannen in Suriname en zijn daar wereldkampioen in, maar hoe het verder moet als er kinderen geboren worden, weten ze geen kaas van. Hoe meer kinderen ze bij diverse vrouwen verwekken, hoe geslaagder zij zich zelf vinden. Verwaarlozen de kids en laten de zorg voor de vele ooms die bij de moedere van hun kind komen en de (groot)moeder achter. Als met pijn en moeite na jaren deze verwaarloosde kinderen geslaagde burgers worden in de mij, komen deze waardeloze mannen hulp en ondersteuning zoeken bij de geslaagde kinderen.

  Deze mannen moeten door de overheid, enz op gewezen worden dat ze voor het kind zorg moeten dragen op de juiste manier als het om opvoeding, zorg, een dak boven het hoofd enz gaat. Als het niet lukt zal het door de overheid extreme orthodoxe methoden moeten toepassen voor deze gasten.


  Maak melding

 4. Iemand stuurde mij de filmpjes. Ik heb maar een paar seconden gekeken. Het kind begrijpt niet waarom ze geslagen wordt door deze inbiciel.

  Deze man moet minimaal 10 jaar opgesloten worden in sato boma. Hij moet elke dag van achteren genomen worden daar.

  De moeder moet via de rechter regelen dat hij nooit meer voogdij over dit kind kan krijgen. Hij is een sadist.

  Ik rust
  Djamoe.


  Maak melding

 5. @Passant
  Ben het met je eens.
  Maar eerst, deze man mag van mij in de donkerste kerker worden gegooid, die lafaard.
  Het is tijd dat we met onze dochter/ zusters bespreken hoe je een vent selecteert, want dat is ook een probleem in onze maatschappij. Veel vrouwen geloven niet dat ze beter kunnen doen. Als ik soms zie door wat voor figuren sommige vrouwen zich laten v*lp*mpen vraag ik me af HOE?
  Ik zei tegen iemand een keer, met sommige mannen moet men geen kind willen hebben en haar antwoord was: Ja, en met wie ga je dan kinderen krijgen. Eerst kroost verwekken dan zien we wel weer blijkbaar.


  Maak melding

 6. Onderkruipsel is het. Van het laagste soort. Hangen moet hij. Arm kindje. Juist moet je koesteren wat je hebt.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.