Jongemannen betalen gekochte telefoons met valse eurobiljetten

7
mobiele-telefoon

De 19-jarige S.M. en de 20-jarige S.R. zijn afgelopen woensdag door leden van de recherche van Paramaribo aan de Kankawastraat aangehouden. Dit tweetal reageerde op advertenties op Facebook groep ‘Things for sale’, waarbij er mobiele telefoontoestellen te koop werden aangeboden. Ze kochten deze telefoons maar betaalden met valse eurobiljetten, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De jonge mannen gaven zich uit als Lorenzo Beek en Nazario Darson en zoals afgesproken ontmoette zij de verkopers nabij een woningbouwproject aan de van Idsingastraat. Na de telefoontoestellen in ontvangst te hebben genomen, betaalden zij de verkopers in SRD en Euro. Naderhand bleken de Eurobiljetten vals te zijn.

De benadeelden deden hiervan aangifte op de politiebureaus Munder en Nieuwe Haven, waarna het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de Recherche van Paramaribo. Deze twee verdachten hadden op 10 maart wederom een afspraak met een verkoper bij Batco aan de Toekomstweg.

Op een bepaald moment verplaatsten zij de locatie waar de transactie zou plaatsvinden naar de Kankawastraat, alwaar dit duo door de rechercheurs werd aangehouden. Beide verdachten werden voorgeleid en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie voor oplichting en valsemunterij in verzekering gesteld.

Het vermoeden bestaat dat S.M. en S.R. meerdere slachtoffers hebben gemaakt. Deze worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de Recherche van Paramaribo op het telefoonnummer 451163 meldt de politie.

7 REACTIES

 1. Dit is niets vergeleken met de vp bravo die z,n eigen wit was stichting opricht en chan is bezig een nieuwe in het leven te roepen in plaats goed beleid te voeren zo dat iedereen in het land een goed leven tegemoet gaat en kom niet met vorige regering en waar was je 10 jaar geleden wand dat is nu een stopwoord geworden


  Maak melding

 2. Ric beste brave Rickie.
  Als dat zo is wat jij beweert.
  Waarom maak je je druk rickje.
  Want dan is er niets veranderd.
  In de 10 jaar heb je niets gedaan en gezegd. Dus waarom nu wel .
  Voor jouw veranderd er niets .
  Zelfde systeem alleen andere spelers.
  Dus no spang denk aan je rikketik.


  Maak melding

 3. Als je mensen uit een samenleving ,ratten, noem dan ryst de vraag,wie jy wel bent?
  dit is een samenleving waar er meerdere meningen ,opvattingen, culturen ,religie,s samenwonen,nou vindt ik het ongepast om andere mensen zo te benoemen.
  wordt nog wel een Democratie genoemt maar wat is er zo democratisch aan Suriname?
  culturen die langs elkaar leven ,en elkaar voor rat uitmaken, van wege eenandere politieke mening ,mensen het wordt tydt te stoppen met de achterlyke houding de verkiezing is voorby
  het landt verkeerd in diepe crisis ,en we zitten met een onbekwame regering die niet weet hoe of zich uit de crisis te worstellen, dus verkeerd het land nu in nog een crisis , dus worden jullie wakker ,want voor dat je denkt is jouw SRD niks meer waardt


  Maak melding

 4. Hahahaha goed gevonden Zwakka
  “Suriname euro’s.”
  Ik vraag me alleen af wie deze “Suro’s” drukt.
  Suro’s hebben een waarden van zero’s.


  Maak melding

 5. ha-ha- ha browny met y , , je noemt je zelf een paarse rat , en dat klopt toch he brown , , en net wat je zegt paarse ndp-ertje , het land is in een crisis en dat is veroorzaakt door jou onbekwaam de paarse ratten regering met als dictator opperrat bouta de afgelopen 10 jaar , maar ja , het kan jou toch niets schelen , als je maar op tijd die paarse rattenstront krijgt te vreten he , en we denken dat jij die valse Euro’s uitpoept en aan je mede paarse ratten geeft.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.