Instituut First Lady Suriname doneert aan behoeftige burgers

13
Instituut First Lady Suriname doneert aan behoeftige burgers

First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry, die de Surinaamse gemeenschap een warm hart toedraagt, heeft vandaag verder inhoud gegeven aan haar streven om de noden van de samenleving te helpen lenigen.

De presidentsvrouw is op vrijdag 12 maart 2021 behoeftige burgers tegemoet gekomen met waardebonnen ter waarde van SRD 500,-. Het ging om 16 behoeftige gezinnen, die een verzoek hadden ingediend op het secretariaat van het instituut van de First Lady.

De geste werd namens de presidentsvrouw gedaan door Gene Sampono van het instituut (foto). “First lady Mellisa Santokhi wenst u Gods zegen toe en vraagt u om zich te blijven in zetten voor land en volk”, aldus Sampono.

13 REACTIES

 1. Eerst kwam Brunswijk.met zijn Gudu Pa stichting en nu komt Melisa met haar Sinterklaas Instituut om.de Mofina Wan in Suriname te helpen. Straks liggen alle Surinamers in hun hangmat met hun uitgestrekte hand te wachten tot deze twee weldoeners het weer eens nodig achten cadeautjes uit te delen.


  Maak melding

 2. Oo, wat zijn Surinamers toch geweldige weldoeners !!!!! Soso gudu Pa nanga Ma.
  Een Surinamer in zijn hangmat: No spang Melissa komt langs!!!! De buurvrouw: No spang Brunsie komt langs!!!! De overbuurman in zijn hangmat: wie komt er nog meer langs!!!!!! En de kinderen zingend in refrein: een handje hier een handje daar, wie stopt er wat in mijn handje. Een envelopje hier een autootje daar, van wie krijg ik een fietsje.
  Ineens, de rust is verstoort, iemand roept verschrikt, un opo uit a hangmat, de hele regering komt langs, wo set ing. een buurman, wààt de hele regering !!!!! dan un no abi fu wroko moro, alles is gratis. A kondre switi. Nog vele jaren voor, Wo set ing.
  Soso fatu


  Maak melding

 3. Ze kunnen beter beleid gaan voeren dat iedereen het goed heeft in het land. Dan dit soort zoethoudertjes.
  Geef een man een vis en hij heeft één dag te eten. Leer hem vissen en hij heeft altijd te eten.
  Jullie moeten ophouden om met dit soort acties de publiciteit te zoeken.
  Geef, maar we hoeven het niet te weten, want het komt niet uit Melissa ’s zak.
  Na lanti moni.


  Maak melding

 4. Onzin cornel.
  Die mensen hebben een aanvraag ingediend, omdat ze het geld dringend nodig hebben. De aanvraag wordt gescreend en uitbetaald indien v toepassing.

  Toen de ndp aardappelen en uien uitdeelde waren jullie koest. Toen de ndp bruine bonen met varken en lauwe soft uitdeelde en mensen met overheids bussen ophaalde, waar was je.

  Weet je wat ook Lanti monie is?
  Nee?
  Al die rechtszaken tegen team paars. Al die advocaten die betaald moeten worden. Advocaten voor bouta, hoefdraad, Adhin, surfin, van trikt, adviseur Trinidad, akiemboto etc etc. Alle Clad onderzoeken binnen de ministeries. Alle onderzoeken mbt gestolen goederen van de staat.
  Dat is ook lanti monie.

  I rest my case.


  Maak melding

 5. 500 srd per envelop. Hoeveel heeft ze al niet uitgedeeld. Is dat het geweldig intellect waarover deze leider van het kabinet van de President over beschikt!? 500 srd doet niet zoveel voor de toekomst van deze gezinnen. Het zijn slechts pleisters op de wond, die ze plaatst. Deze vrouw heeft geen functie, ze wilt gewoon nomo nomo in het nieuws zijn. Chan moet haar tenslotte tevreden houden, want ze is mediageil. En het is totaal niet nodig om continu in beeld te zijn met deze zogenaamde weldoener akties. Laat ze gewoon een betaalde baan gaan zoeken en wat werkervaring gaan opdoen.


  Maak melding

 6. Typisch konsensie.
  De First had grootste plannen.
  Jullie hebben massaal geprotesteerd tok en geeist dat de First lady alleen ‘bloemetjes’ hoort uit te delen. Ze mocht absoluut niet werken. En nu kom je klagen, pffff.
  Trouwens ze was daar niet persoon, maar haar bureau medewerkers.
  Dit krijg je als mensen vanuit rancune, ondoordachte onzin op Facebook plaatsen.


  Maak melding

 7. In Suriname hebben wij nog steeds een Ministerie van Sociale zaken die behoeftige burgers bijstaat. Aan privé weldoeners hebben zij niks, het is eenmalig en voor de bühne.


  Maak melding

 8. Whahaha cornel,
  Met mij in discussie LMAOL, wie jij?

  Yep, mijn héle leven is letterlijk en figuurlijk watra sé. (wat dat ook betekenen mag).

  So what?


  Maak melding

 9. Wat maakt het uit of het weer hetzelfde liedje is. Die mensen krijgen tenminste een beetje krab kraboe om een week ofzo verder te overleven. Moeten ze soms doodgaan!?…

  In principe kunnen de handelaren ook gewoon doneren. Dat geld verdienen ze toch weer 3 keer terug, niet waar. Heel veel bedrijven doen ook aan sponsoring en goede sociale doelen. Mensen moeten daarvoor ook een verzoek indienen. Dus is echt niet zo bijzonder dit.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.