1 coronadode en 7 nieuwe besmettingen na 155 keer testen

0
Persoon met coronavirus dood
Waterkant archieffoto: coronadode wordt weggevoerd in kist.

In Suriname is de afgelopen 24 uur weer een persoon overleden aan de gevolgen van besmetting met het gevreesde coronavirus. Dat blijkt donderdagavond 11 maart uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Het totaal aantal overleden personen bedraagt hiermee 176.

Uit de cijfers van het afgelopen etmaal blijkt verder dat er 7 nieuwe besmettingen zijn geregistreerd na 155 keer testen. De meeste besmettingen zijn in Paramaribo. Verder zijn er 7 personen genezen en bedraagt het aantal patiënten in het ziekenhuis en de ICU 7 respectievelijk 4.

Ook zitten 16 personen die positief zijn bevonden in isolatie. De cijfers van donderdag 11 maart:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.