Man moe van geblaf buurmans honden en kapt ze met houwer

17
honden

Een man kon het vandaag in Paramaribo niet meer aan dat de twee honden van zijn buurman steeds blaften. Hij heeft uit boosheid beide gekapt met een houwer.

De man vond dat de honden steeds bij zijn schutting kwamen om te blaffen wat een last voor hem was. Dat zou eerder ook zijn gebeurd.

Vandaag kapte hij beide honden. De buurman moest zijn honden naar de dierenarts brengen voor medische behandeling. De politie werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek.

In eerste instantie was de man aangehouden, maar hij is heengezonden na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname. Hij heeft de medische kosten vergoed.
 

17 REACTIES

 1. Wat een verhaal ik dacht ik ben de enige op deze planeet die problemen heeft. Mijn buurvrouwen blaffen plotseling heel agressief dat ik en mijn huis beginnen te trillen . Arme honden en arme buurman ik zou zeggen tegen buurman willen zeggen veel sterkte ik ken buren problemen ik leef er tussen tip van mij zoek een beetje rust . Ik heb zelf geen last van honden maar agressieve horror blaffende buurvrouwen zelfs in nl.


  Maak melding

 2. Man moe van geblaf van honden en kapt ze.
  Ik ben moe van die geblaf van die NDP. Vooral van die par misser.
  Hij mist een paar hersencellen.
  Ik ga binnenkort een paar scherpe Houwers aanschaffen.

  Ps die Houwers zijn gewoon om te wieden.


  Maak melding

 3. Als je in Nederland je geluidsoverlast veroorzakende
  buurman met een houwer kapt, krijg je een taakstraf, maar als je het durft de blaffende honden van je buurman te kappen, dan krijg je TBS met levenslange dwangverpleging.


  Maak melding

 4. de honden zijn niet de oorzaak, dat is je buurman
  ach well… surinamers kunnen ook niet met honden omgaan, kijk maar hoeveel er los lopen in de stad…. totaal geen verantwoordelijkheid
  als er wat gebeurd is opeens niemand eigenaar van de hond


  Maak melding

 5. Honden kappen verwonden keur ik af,maar als de boze meneer zijn buurman had aangesproken om de honden in toom te houden, ja makelijke praten, he
  Ik begrijp zijn frustratie, froemoesoe


  Maak melding

 6. @Sukru Sani, je hoeft niet naar Parmessar te luisteren. Niemand dwingt jou. Aangezien ik nooit naar de NDP luister, heb ik er uiteraard geen moeite mee. Dus mag Parmessar blijven lullen. Brunswijk luister ik ook nooit naar, want die komt moeilijk uit zijn woorden.


  Maak melding

 7. Waarom kap je die honden ze kunnen niet helpen.
  Die baas is het probleem.
  Half suriname heeft honden ze weten niet hoe ze met die beesten moeten omgaan.

  Schurftige honden moet je naar de dierenarts brengen voor medische zorg jeuk is ernstig ook voor een hond.
  Hou dat beest niet 1x 24 uur in een hok in de brandende zon ellendelingen.

  Mijn buren zetten de honden dag en nacht in een kooi en die honden blaffen bijna de hele nacht je kan ze niet aanspreken want dan worden ze boos.

  Geef dat beest goede verzorging en goed te eten dan blaffen en bijten ze mischien minder .
  Een honden beet is het pijnlijkste wat er is, je moet een tetanus prik nemen anders kan je een infectie krijgen.


  Maak melding

 8. Olivia jij hoeft ook niet te ademen niemand dwingt je.
  Die par misser die vervuild mijn milieu. Waar ik in leef.met zijn vieze vuile besmettelijke braaksel.


  Maak melding

 9. Gewoon gaat ie de honden kappen als een gek ,spreek je buurman aan de honden ergens anders te ketenen ,honden hebben geen stem dus kunnen niets zeggen waarvoor ze aan blaffen waren ,trieste zaak


  Maak melding

 10. @Wat leuk je opmerking in ik heb mijn grote messen in suriname achtergelaten.Trouwens in nerdeland verboden kapmessen te hebben en die hatelijke keukenmeiden worden zeer blij dat als ik naar de gevangenis ga, hun slapen dan nog lekkerder etc en ik krijg BLM aanhangers op mijn dak al is haar vader zijn moeder luie vette roze gekleurde hollandse dus mix . Die honden kijken boos uit in ogen precies die rotbuurvrouwen ook. Zij wordt zeer vreselijk om te zeggen door vuile bek racisten hindoestaanse en hollandse agenten gebeft dus ik wordt nog harder aangepakt door die racisten. Ik woon niet in de bijlmer ook niet in een flat maar houten pand opeengestapeld waar die rot keukenmeiden flink vreten uitleven en uitslapen. Ik blijf rustig. Als zulke buurvrouwen in suriname waren dan allang gekapt denk ik, niet lekker leven uitslapen enz zoals op mijn kop.


  Maak melding

 11. Die honden kunnen er niks aan doen. Het is de verantwoording van de eigenaar. Hij moet zijn honden dan naar binnen halen als ze zoveel blaffen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.