58-jarige man kan herkomst kruiwagen niet verklaren

11
kruiwagen

De 58-jarige J.A. werd op zondag 7 maart door oplettende buurtbewoners met een kruiwagen in zijn bezit aan de Tafelbergstraat betrapt en aangehouden. Aangezien de verdachte de herkomst van de kruiwagen niet kon of wilde verklaren, bestaat het vermoeden dat deze van diefstal afkomstig is meldt het Korps Politie Suriname.

J.A. werd daarna door de buurtbewoners overgedragen aan de politie van Latour. De man, die een bekende van de politie blijkt te zijn, werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is J.A. in verzekering gesteld.

De kruiwagen is hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen.

De benadeelde of de eigenaar van de in beslag genomen kruiwagen wordt opgeroepen om zich in verbinding te stellen met de politie van Latour, die te bereiken is op de telefoonnummers 481111 of 481524.

11 REACTIES

 1. Wat een leven hebben de ndp criminelen in Suriname geschapen.Zelfs kruiwagen,harken,schoppen moet je nu achter dieven ijzer bewaren.
  Nog een vraag aan de regering:Wanneer worden de ndp dieven in Santo Boma opgesloten??
  Of zitten jullie het volk voor de gek te houden??


  Maak melding

 2. Kruiwagen nodig:

  Tegenwoordig heeft iedereen een kruiwagen nodig om ergens binnen te komen.

  Zo hebt u zowel schone als smerige kruiwagens.

  Sommige vuile kruiwagens zijn moeilijk of in z’n geheel niet schoon te krijgen en niet te gebruiken, omdat er maar al te weinig kruiwagens zijn, kunnen ze deze moeilijk in een hokje worden gestopt.


  Maak melding

 3. Nauw..nauw.. Alsdit als nieuws is, dan is Suriname een heel veilig land. Een kruiwagen gestolen in Suriname groot nieuws in Nederland. Het land waar er dagelijks scooters, auto’s, fietsen enz worden gestolen en niet eens wordt gezien als een probleem.


  Maak melding

 4. ja glenn , als je een kruiwagen bezit paarse nietsnutter , is het wel zo dat je ermee gaat werken , maar voor jou zal dat niet lukken jij denkt de wielen paars vierkant zijn , dus pas op zijn plaatst , lekker weer in de hangmat , nietsnutter.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.