Doodgereden bromfietser is 52-jarige districtssecretaris

5
Doodgereden bromfietser is 52-jarige districtssecretaris

De bromfietser die gisteren dood werd gereden aan de Pronkweg in Commewijne, is de 52-jarige districtssecretaris Wiebe Arnold Peneux (foto). Hij was laatstelijk werkzaam op de afdeling Milieu en Gezondheid Dienst (MGD).

De bromfietser werd dinsdagavond van achteren aangereden door de bestuurder van een pick-up, wiens rijbewijs door de politie van Nieuw Amsterdam is ingevorderd. Het lichaam van de man is in het kader van het onderzoek in beslag genomen.Β 

De districtscommissaris van Commewijne Mohamedsafiek Radjab en collega’s hebben geschokt gereageerd op het tragisch overlijden van hun medewerker en collega en condoleren de familie met dit smartelijk verlies.

5 REACTIES

 1. Haha, ik moet toch steeds ongeloofelijk lachen om figuren die klagen over de nieuws hier maar ze komen steeds terug om dit te lezen.
  😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳
  Dan gaan ze ook nog een keer reageren.
  πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚


  Maak melding

 2. Rip houd men rekening met overige verkeer deelnemer, of is het ik ben heer en meester in het verkeer, verkeers hufter, de politie moet hard optreden, elke dag lees zonder rijbewijs en al die rotzooi, wanneer komt de harde beleid op verkeers gebied, als het zo doorgaat, ligt straks veel mensen gehandicapt in het ziekenhuis of thuis, regering doe iets, 2 problemen overvallen en doden door verkeers hufter ??


  Maak melding

 3. Harde klap voor de familie denk ik. Ik kreeg verkeersles van een naamgenoot van hem die het heel hoog had geschopt bij de politie en toch nog kans zag om de jeugd op de gevaren in het verkeer te wijzen.
  RIP en STERKTE


  Maak melding

 4. Ik lees op star nieuws dat de minister van verkeer gaat hard optreden, over een week of een maand hoor je niks van deze minister, zo gaat dat altijd en zo zal het altijd gaan??


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.