zondag, april 11, 2021
HomeOnderwerpenGezondheid5 nieuwe COVID-19 besmettingen na 155 keer testen

5 nieuwe COVID-19 besmettingen na 155 keer testen

-

- Advertisement -

In Suriname zijn dinsdag 5 nieuwe COVID-19 besmettingen geregistreerd na 155 keer testen. Dat blijkt dinsdagavond 9 maart uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

- Advertisement -

Het reproductiegetal ook wel bekend als de ‘R’, laat zien hoe snel het virus zich verspreidt. Dit getal geeft aan hoeveel mensen gemiddeld besmet worden door één patiënt met COVID-19. De R bedraagt momenteel 0,78.

Bij een reproductiegetal van rond de 1 blijft het aantal besmettingen ongeveer gelijk. Als het reproductiegetal lager is dan 1, dan daalt het aantal besmettingen. Bij een getal hoger dan 1 stijgt het aantal besmettingen.

- Advertisement -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.