dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid5 nieuwe COVID-19 besmettingen na 155 keer testen

5 nieuwe COVID-19 besmettingen na 155 keer testen

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname zijn dinsdag 5 nieuwe COVID-19 besmettingen geregistreerd na 155 keer testen. Dat blijkt dinsdagavond 9 maart uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Het reproductiegetal ook wel bekend als de ‘R’, laat zien hoe snel het virus zich verspreidt. Dit getal geeft aan hoeveel mensen gemiddeld besmet worden door één patiënt met COVID-19. De R bedraagt momenteel 0,78.

Bij een reproductiegetal van rond de 1 blijft het aantal besmettingen ongeveer gelijk. Als het reproductiegetal lager is dan 1, dan daalt het aantal besmettingen. Bij een getal hoger dan 1 stijgt het aantal besmettingen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES