5 nieuwe COVID-19 besmettingen na 155 keer testen

0
covid-19 coronavirus test

In Suriname zijn dinsdag 5 nieuwe COVID-19 besmettingen geregistreerd na 155 keer testen. Dat blijkt dinsdagavond 9 maart uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Het reproductiegetal ook wel bekend als de ‘R’, laat zien hoe snel het virus zich verspreidt. Dit getal geeft aan hoeveel mensen gemiddeld besmet worden door één patiënt met COVID-19. De R bedraagt momenteel 0,78.

Bij een reproductiegetal van rond de 1 blijft het aantal besmettingen ongeveer gelijk. Als het reproductiegetal lager is dan 1, dan daalt het aantal besmettingen. Bij een getal hoger dan 1 stijgt het aantal besmettingen.

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.