3 nieuwe COVID-19 besmettingen na 50 keer testen

0
Vrouw van 97 genezen van besmetting met coronavirus in Suriname
Archieffoto - COVID-19 afdeling in ziekenhuis Suriname.

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur 3 nieuwe COVID-19 besmettingen geregistreerd, na in totaal 50 keer testen. Dat blijkt maandagavond 8 maart uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Uit de cijfers blijkt verder dat 4 personen het afgelopen etmaal zijn genezen. Ook zijn er in de ziekenhuizen nog ‘maar’ 9 patiënten en op de ICU 2. Tot slot zijn er 33 personen die positief zijn bevonden in isolatie.

Maandag werd ook bekend dat twee Surinaamse burgers naar de rechter stappen vanwege de mondkapjesplicht in Suriname. Ze beweren dat er dat wetenschappelijk bewijs zou zijn dat mondkapjes medisch niet effectief zijn en zelfs schadelijk voor de gezondheid:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.