Ondernemer aangehouden voor ontucht met twee minderjarige kinderen

14
politie Suriname

Een 52-jarige ondernemer in Suriname is zondag in Wanica aangehouden voor het plegen van ontucht met twee minderjarige kinderen.

De man zou vermoedelijk ongeveer een jaar seks hebben bedreven met zijn tienjarige stiefdochter. Verder zou hij ook seksuele handelingen hebben gepleegd met zijn dertienjarige pleegdochter.

Er werd tegen hem aangifte gedaan, waarna hij werd aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

14 REACTIES

 1. Weer 2 kinderen beschadigd.van hun onschuldige leven.
  Deze duivel moeten echt nooit meer vrijkomen.

  Waarom kunnen deze didibri’s
  Niet van kinderen afblijven.

  Kinderen zijn de toekomst en als je ze nu al met een hebbi opzadelt.
  Wat voor toekomst zullen wij met z’n alle hebben.

  Sari sari sari tori.


  Maak melding

 2. Er zijn zoveeel hoeren in Suriname die de behoefte van de man kan bevredigen,gaat hij tiener kinderen pakken,wat een lafaard,Zo’n klootzak moet door een echte Homo [met alle respect]gepakt worden en dan zal hij bezeffen wat hij die zielige kinderen aandoet,,,KLOOTZAK!!!!


  Maak melding

 3. Er is een groot verschil tussen een hoerenloper, pedoseksueel en homo. Een pedo vergrijpt zich aan kinderen, een homo zoekt het bij volwassen van hetzelfde geslacht. En een hoerenloper, tja, die betaalt liever voor z’n behoefte😁


  Maak melding

 4. Lekker de gevangenis in, met zulke gasten weten ze wel raad.
  En waar was moeders? Of is die ook medeplichtig, als de man maar flink betaald is alles geoorloofd.🙄🤔


  Maak melding

 5. Noemen jullie het echt seks bedrijven??!! Dat is met wederzijds goedkeuren! Dit is verkrachting, seksueel misbruik! Kies je woorden beter.


  Maak melding

 6. Ze krijgen maar een paar jaar in Suriname, terwijl hun slachtoffers hun hele leven mee moeten leven. In Amerika gaan ze voor minstens 20 jaar en alleen in een cel voor hun veiligheid want in general population gaan ze nog de eerste dag gelyncht worden.


  Maak melding

 7. Wat boeit het hoe iemand gekleed is? Niemand kleed zich om verkracht te worden. Aandacht vragen oké, maar niet om misbruikt te worden.


  Maak melding

 8. Wat een vuile vieze smeerlap. Pedofielen zijn er momenteel heel veel in Suriname. Ik snap moeders ook niet. Hou tocht je ogen open als je dochters heb. Maar nee, mijn man doet zulke dingen niet, krijg je steeds te horen. Toen Ik heb ik ook een meisje van 14 jaar was, had ik heel veel last van een oude smeerlap die bij de brandweer zat die bijna met pensioen ging destijds. maar ik ben er nooit in getrapt. Eens achtervolgde hij me ook. Ik was hem gelukkig te slim af.


  Maak melding

 9. Castreren die pedofiel , en wat voor stief-pleegvader ben je viezerik , jou plicht is om die kinderen goed op te voeden tot dat ze volwassen zijn , en met je poten van de kinderen afblijven , na de castratie ook aan de schandpaal vast knopen en laat iedereen dan deze man zonder ballen bekogelen met rotte eieren en tomaten.


  Maak melding

 10. 100% eens met @WAT.
  Deze figuur is een onmens en legt contact met de kinderen door de goede stief/pleegvader uit te hangen.
  Een verschrikkelijke klootzak en sluwe viezerik.


  Maak melding

 11. Olivia, momenteel?Toen ik 47 jaar geleden uit Su vertrok, gebeurde dat ook vaak hoor. Incest , misbruik stiefdochter, misbruik en moord zus, misbruik schoonzusje door zwager. Misbruik baby van een paar weken door grootvader. Kind overleefde dat niet. Ik had een klasgenote die samen met haar zusjes misbruikt werd door haar stiefvader. Moeder was op de hoogte, maar deed niets, want hij zorgde voor het geld. Dus er is niet veranderd. Door sociaal media krijgen we dat alleen sneller voorgeschoteld. Triest, maar de bittere waarheid.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.