Drie doden bij zware aanrijding Nieuw Weergevondenweg

13

Bij een zwaar verkeersongeval aan de Nieuw Weergevondenweg in Suriname, zijn zondagavond doden gevallen. Het zou gaan om een aanrijding waarbij vermoedelijk twee auto’s en een bromfiets betrokken waren.

Volgens de eerste berichten is er sprake van drie doden. De brandweer is ter plekke om assistentie te verlenen.

Uit de eerste beelden blijkt dat het gaat om een enorme ravage waarbij ook een EBS stroompaal kapot is gereden. Doordat de stroom hierdoor uitviel ontstond er een chaotische situatie toen buurtbewoners zich op de plek verzamelde.

Er zijn 3 lichamen aangetroffen. De Surinaamse politie is ter plekke bezig met het onderzoek en heeft de plaats van het ongeval groots afgezet.

UPDATE: Het gruwelijk ongeval met drie doden dat gisteravond plaatsvond aan de Nieuw Weergevondenweg, is veroorzaakt door de bestuurder van een Mark X, die niet in het bezit is van een rijbewijs. Hij reed daarbij hard in op vier niets vermoedende mannen. Lees hier meer.

Een dodelijk slachtoffer kwam onder een auto op een inrit terecht.

13 REACTIES

 1. Jane de Wit Zal ik je maar uit de helpen de 10 gevaarlijkste landen om te rijden
  10 Mozambique
  9 Rwanda
  8 Iran
  7 Centraal Afrikaans Republiek
  6 Tanzania
  5 Congo
  4Liberia
  3Malawi
  2Thailand
  1Liberia
  Dus weet niet hoe jij eraan komt dat Su wereldkampioen is Ga maar Googlen


  Maak melding

 2. Paul, Google kan niet racistisch zijn, google is slechts een zoekmachine, degene die de informatie verzamelt of tot zich neemt kan racistisch of onnauwkeurig zijn (land no. 1 en land no. 4 b.v. zijn hetzelfde).


  Maak melding

 3. Landen dat gevaarlijk is om auto te rijden, dan vindt ik Rusland no 1,india ook, Suriname daaraan tegen valt reuze mee, alleen Surinaamse wegen zijn smal
  Sommige mensen hebben een mentaliteit van ik zo hard, mij overkomt het niet, tot dat het je overkomt, uiteindelijk ben je een mens, rij rustig mensen, waarom dat gehaast, te ie dede vroekoe yo spoekoe, mie ne lee ok waarschuwing aan gehaaste sranang mang


  Maak melding

 4. Dit heeft niets met aanrijding te maken. Het is moord en doodslag in het verkeer in Su. Die weg is heel smal en kijk hoe die voertuigen eruit zien, vandaar mijn conclusie.


  Maak melding

 5. Er zijn nu autobestuurders dan vroeger en de infrastructuur in Su is daar niet voor gemaakt!! Al die percelen met zoveel grond aan de voorkant dat bestemd kan zijn voor fiets en brompaden of voetpaden. Ik geef maar een voorbeeld, ligt aan de infrastructuur maar ook zeker aan sommige bestuurders! Triest, zoveel auto-ongelukken voor zo weinig inwoners.

  Veel sterkte aan de nabestaanden.


  Maak melding

 6. IK ben radeloos, zoveel verkeersslachtoffers?
  Ik denk dat ik samen met u, alle opstakels en andere stoorzenders, heb benoemd!
  Waar ligt het dat verkeersdeelnemers geen aandacht aan bovengenoede, geen rekening, kan of wil houden?
  Ik ben geen verkeerspsycholoog noch hoog opgeleid.
  Ikzelf, blijf allert in het verkeer met mijn, “in goedestaat” zijnde fiets.
  Laten we allemaal in onze wegensysteem goed opletten, op elkaars bewegingen.

  Dan, denk ik dat er minder ongelukken plaats zullen vinden?
  Misschien, kunt u dit beamen!


  Maak melding

 7. Paul dit is niet racistisch Ik reis veel vanwege mijn werk Heb het met eigen ogen gezien In die landen rijdt men openlijk door rood Verkeersregels ho maar Als je daar een dodelijk ongeval hebt veroorzaakt je hebt geld kom je weg Dronken achter het stuur rijbewijs nooit van gehoord Agenten corrupt als de pest enz


  Maak melding

 8. @ obama
  je lijstje zegt niets zonder bronvermelding
  ik kan zat lijstjes vinden op internet die anders zijn dan de jouwe

  dus nietszeggend


  Maak melding

 9. Luister mang, niet Suriname is gevaarlijk, maar de Surinamers zijn gevaarlijk, ze hebben nooit haast behalve als ze in de auto zitten dan komt er ineens uit het niets de duivel in hun naar boven.


  Maak melding

 10. Die bestuurde met de bak in!!! Hij is niet goed wijs. Dut is doodslag met opzet!!! Wetende dat hij met een snelle vaart rijdt over de weg en een aanrijding zou veroozaken!! Wens hem veel slapen loze nachten


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.