Automobilist zonder rijbewijs verliest controle over stuur en ramt EBS paal

9
Automobilist verliest controle over het stuur en ramt EBS paal

Even leek het goed te gaan met het ‘stroompaal rammen’ op de Surinaamse wegen, tot het vanmiddag helaas weer raak was. De bestuurder van deze personenwagen reed rond 15.45u een stroompaal kapot aan de Calcuttastraat.

Het vermoeden bestaat dat de bestuurder de controle over het stuur heeft verloren bij het beschrijven van een bocht. Zijn auto raakte hierdoor van de weg, waarna hij een paal langs de weg ramde. De man is niet in het bezit van een geldig rijbewijs.

Het voertuig is flink beschadigd zoals op de foto te zien is. Op de achtergrond is verder te zien dat medewerkers van de NV. Energiebedrijven Suriname (EBS) bezig zijn de schade te rapereren.

Niemand raakte gewond.

9 REACTIES

 1. Ze kunnen beter het rijexamen laten afnemen door de EBS , die kan hun dan direct laten zien waar de stroompalen staan en met gepaste snelheid deze edele stroompalen passeren.
  Maar het is toch te gek van woorden dat er zoveel mensen rondrijden zonder rijbewijs , is dit het gevolg van 10 jaar onkunde en geen controle van deze nietsnutten liever lui dan moe.


  Maak melding

 2. Vindt het wel een goede suggestie om het rijexamen door de E.B.S te laten afnemen. L.O.L.die stroompalen staan toch alleen in de weg.
  Doen ze trouwens ook een ogentest bij het afrijden???


  Maak melding

 3. Maar ja , Touwtje zonder deze palen hebben we geen stroom in onze huizen , zal alles ondergrond door middel van grondkabels naar de huizen geleidt worden dan kunnen de palen met pensioen , maar nog een probleem Telesur heeft zijn glasvezel kabels ook aan die palen bevestigd , dus als zij het ook niet in de grond doen ,kunnen de palen nog niet met pensioen.
  En we en velen hadden al van telesur internet via grondkabel , maar telkens problemen , toen kwam dus de glasvezelkabel weer bovengronds , afwachten hoe het verder gaat , maar die palen blijven ook onder de slachtoffers.


  Maak melding

 4. Bestuurder krijgt SRD150 boete. Volgend week heeft hij weer een andere auto zonder rijbewijs. Wat doet de minister van verkeer op zijn stoel??????


  Maak melding

 5. @Wat
  Doorredenerend zijn de EBS palen de grootste slachtoffers in dit land. Toch zou ik het een gemis vinden als deze iconische palen uit het straatbeeld verdwijnen.
  Weet nog goed toen ik in 1968 bij Sur Mac werkzaam was en de palen richting Para, Houttuin en Alkmaar moest rijden. Geweldige periode!


  Maak melding

 6. Nou @Jan de Wit, ik denk dat deze brokkenpiloot een flinke kater van een restschuld overhoud voor zijn bolide. Er is één lichtpunt…deze wrak zien we nooit meer terug op waterkant.net 😄😄😄


  Maak melding

 7. Er staan 5 stuks ongevallen vermeld vandaag. De reden kan zijn dat de auto`s van slechte kwaliteit zijn of ze hebben hun rijbewijs gratis gekregen. Volgens mij is er wel belangrijker nieuws.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.