Man probeert cocaïne in speaker box te smokkelen

3
speaker box
Foto: speaker box | ter illustratie

De Surinaamse politie heeft onlangs een 22-jarige postverzender op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. De man probeerde cocaïne in een speaker box te smokkelen, meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

De verdachte C.D. heeft op zaterdag 23 januari van dit lopend jaar een postpakket ter verzending naar het buitenland aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo. Tijdens controle door de douane recherche werd er 90 gram cocaïne die verborgen zat in een speaker box in het postpakket aangetroffen.

Het postpakket met de drugs werd door de douane recherche in beslag genomen en vervolgens overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade. De postverzender C.D. is in de derde week van februari door rechercheurs van Narcotica Brigade opgepakt. Hij ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd.

C.D. is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen in verzekering gesteld meldt de politie.

3 REACTIES

  1. Natuurlijk ze ontkennen altijd allemaal nooit heeft een moordenaar , boef, oplichter,verkachter, bekend, aan de grootste maaardenaar in suri een drugs baron heeft altijd gezegd,,, op de vlucht dood geschoten,maar nooit gezegd dat hij het heeft gedaan..

    Integer deel, hij beweerde des tijds, dat hij bij de familie tjong co pauw zat .. uit e indelijk viel hij door de MAND kreeg 20 jaren..


    Maak melding

  2. Regering nu na 7 maanden wordt het toch wel eens een keer tijd om alle boeven van de ndp op te sluiten , of heeft U toen iets afgesproken met die massamoordenaar bouta ex ple-siedent .
    En regering het wordt ook tijd dat die gestolen gelden terug komen , en net wat DNA lid Belfort van de coalitie ( DNA lid ABOB ) zegt , regering U heeft beloofd aan het volk dat dat deze zaken als eerste opgelost worden , maar het duurt lang , veel te lang.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.