Restaurant in Munder gesloten vanwege onhygiënische toestanden

6
Restaurant in Munder gesloten vanwege onhygiënische toestanden

Bestuursambtenaren van het ressort Munder hebben wederom een restaurant gesloten vanwege onhygiënische toestanden en het niet naleven van de vergunningsvoorwaarden.

Bij controle door de bestuursambtenaren van Suriname is gebleken dat de hygiëne in en rondom de keuken zeer slecht is, waardoor terstond overgegaan moest worden tot sluiting van de zaak.

De ondernemer heeft de ruimte om alle misstanden in orde te maken. Indien bij hercontrole blijkt dat alle ongeregeldheden zijn aangepakt, zal hij in de gelegenheid gesteld worden om de zaak weer open te stellen voor het publiek.

6 REACTIES

 1. Dus geen forse boete na al die jaren mensen vergiftigd te hebben? Bestuurdienst njang a ka chinesie kaka.
  Deze chinese hondenvreters stelen als ratten in hun handelszaken n bedrijven n vergiftigen ht volk mt hun smerigheden n toch gaan ze vrijuit.


  Maak melding

 2. Wat een smeerlapperij daar in Munder. Mensen ik heb het al zo vaak gezegd…. pak liever zelf de pollepels en ga zelf achter het gasfornuis staan. Speel niet met je gezondheid door buiten de deur te gaan eten.


  Maak melding

 3. Sranang mang nanga uma lobi dorosei njang morserij. Omu meki moksi meti sang sdong marineer mooi langa. Njang switie tjakoem tjakoem tjakoem.


  Maak melding

 4. Wat is de naam van het restaurant? Ik zou graag willen weten waar ik tjauw min extra moet bestellen wanneer ik de ezels van de Njan Dringi Partij wil trakteren, nu ze zo lang hebben moeten vasten, sinds Baas geen massabijeenkomsten meer organiseert.


  Maak melding

 5. Zo lang namen en adressen niet bekend worden gemaakt is er geen systemies incentive om schoon te houden. Oe wan pai foe jang ka, da oe jang no. BOG kalakka skotoe denkie a torie, met namen en adressen oe kan mekie moro biegie njang.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.