Keeper Warner Hahn toegevoegd aan voorselectie Natio Suriname

8
Keeper Warner Hahn toegevoegd aan voorselectie Natio Suriname
Warner Hahn via Instagram

Het nationale voetbal elftal van Suriname kan opnieuw rekenen op een sterke ‘diaspora speler’. En dit keer gaat het om een keeper die begin maart is toegevoegd aan de voorselectie van Natio namelijk: Warner Hahn.

Hahn komt momenteel uit voor R.S.C. Anderlecht (België). In februari werd al bekend dat hij zich zou aansluiten, maar nu is dat officieel door de FIFA geaccordeerd.

De Surinaamse bondscoach Dean Gorré is blij met de toevoeging van Hahn. “Hij is een fantastische keeper, dus een grote aanwinst voor het team. Hij vindt het een eer om voor Suriname uit te komen” zei Gorré eerder.

8 REACTIES

 1. Wie is die meneer Feller die alleen wil protesteren.. De regering wil weg sturen..

  Heeft deze meneer een eigen bedrijf,,is hij van welke hoge school dan ook afgestudeerd, wat heeft deze meneer in zijn leven gepresteerd, is hij zo kundig, dat hij een groep mensen op de been kan brengen ontwikkeling in het land kan brengen….
  H oké groot is zijn achter baan..


  Maak melding

 2. Leve het Nationale team. Dit moet een stimulans zijn voor de jongens om te gaan voetballen.
  Zodra ze 18 zijn zullen ze er achter komen dat het voor niets is geweest.
  Spelers uit het buitenland halen ok, maar dan tot een maximum van VIJF en niet 105
  Pakiritigri is nog optimistisch door te stellen dat spelers uit Suriname wissel mogen zijn.
  Wat een ongelooflijke afgang. Ik schaam me
  We worden VOLLEDIG overgeleverd aan het buitenland
  Nu nog Hiddink, de timmerman hij kan namelijk ongelooflijk goed zagen aan de poten van de stoel van de bondscoach (zie hoe hij een vuile vieze smerige rol heeft gespeeld opCuraco) en Gorre mag schoenen gaan poetsen.
  SURINAME EN SURINAMERS WEES NIET ZO ACHTERLIJK


  Maak melding

 3. Ik blijf me verbazen met al die stomme mensen hier op deze forum heel de wereld haalt zijn beste spelers uit europese competitie’s en dan zijn er tog mensen bij die denken /vinden dat de spelers in de su competitie veel beter zijn zelf het grote machtige brazilie op voetbal gebied haalt meren deels zijn beste spelers uit het buitenland willen jullie echt dat suriname zig als een buitenbeentje blijft gedragen om niet met profs te willen voetballen zie curacao profs worden daar met open armen onvangen en zie daar het resultaat dus mensen niet zo achterlijk blijven denken het is zo simpel logisch blijven nadenken


  Maak melding

 4. he stomme lul
  waar lees jij dat ====spelers in de su competitie veel beter zijn.===
  NIEMAND lulhannes heeft dat geschreven. Het gaat erom dat de buitenlandse jongens moeten HELPEN om het niveau omhoog te tillen. Met ALLEEN BUITENLANDERS ga je het niveau niet omhoog brengen eerder omlaag, ma dat zal jij niet snappen, te bekrompen. dombo

  begin je naam maar te veranderen want je bent alles behalve 100% suri

  Als jij een spelletje speelt laat je ook anderen voor je spelen noh, dan win je eerder toch.
  En ben je blij en gelukkig daarna?
  Ga je daarna feest vieren.
  Hoe dom kan iemand zijn? Nou zoals jij dus


  Maak melding

 5. Die buitenlandse voetballers ( van Surinaamse afkomst ?) zullen wel veel geld krijgen per wedstrijd , wel 10 x zoveel als een Surinaamse jongen in dat elftal , of komen de buitenlandse voetballers alleen maar voetballen zonder een vergoeding , want de Surinaamse voetbalbond heeft zeker geen geld om deze dure voetballers te betalen.


  Maak melding

 6. WAT 5 maart 2021 At 23:57

  De FIFA organiseert de landentoernooien als het WK en EK voetbal. Het WK is groter dan het EK, de prijzenpot is dan ook groter bij het WK dan bij het EK. Dit komt mede door de uitzendrechten, meer landen betekent meer verkochte uitzendrechten. Ook sponsoren zullen waarschijnlijk meer betalen voor een WK dan voor een EK. Op het EK 2016 werd in totaal 301 miljoen Euro verdeeld, op het WK 2018 was dit 344 miljoen. Het verschil is dus niet heel groot maar toch genoeg. Bij een landentoernooi gaat het prijzengeld dat het nationale team weet te winnen, naar de voetbalbond van het desbetreffende land. In dit geval dus de SVB die het dan gaat verdelen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.