Familie benadrukt: Borger Breeveld niet overleden

14
Borger Breeveld (76)
Borger Breeveld in 2019 (c) Waterkant.net

Momenteel gaan er berichten op Facebook rond dat Borger Breeveld zou zijn overleden. Zijn familie benadrukt dat dit NIET het geval is.

Borger Breeveld is niet overleden. Integendeel zijn er enkele lichtpuntjes en hij vecht nog steeds om uit het diepe dal te komen waar hij in zit” aldus zijn dochter zojuist tegen de redactie van Waterkant.Net.

De familie liet twee weken terug weten dat Borger Breeveld is opgenomen op de IC afdeling van het AZP als gevolg van zijn diabetes. Borger kampt al jaren met deze aandoening.

De familie verzoekt iedereen de rust te bewaren en hem goede energie toe te sturen.

14 REACTIES

 1. welke lieden zetten dit op facebook , deze lieden opsporen en als ze gevonden zijn met naam en foto op facebook zetten , wat bezielt deze lieden.


  Maak melding

 2. Surinamers wonen in een dorp. Als je aan het begin van het dorre verteld dat je bij het voetballen je teen gekneusd hebt. Weten ze een paar uur later aan de andere kant van het dorp dat je met vier botbreuken en inwendige bloedingen op de I.C. Van het ziekenhuis ligt.
  Bescheiden blijven is niet onze sterke kant.

  Maar veel sterkte meneer Borger


  Maak melding

 3. De Surinamer is in de afgelopen jaren verworden tot een negativistisch land. Dit mede door de negatieve campagne die is gevoerd door met name de VHP! Daarom is het niet verwonderlijk dat dit soort berichten op social media verschijnen. Men heeft leren liegen en bedriegen en heeft totaal geen oog voor het menselijke leed dat daardoor wordt aangericht…….herkenbaar, VHPdrollen??? Mijn gezin en ik nemen Borger en zijn familie mee in onze gebeden en hopen op een spoedig herstel.


  Maak melding

 4. haha de zwakzinnige lulcien schrijft
  Dit mede door de negatieve campagne die is gevoerd door met name de ndp! Daarom is het niet verwonderlijk dat dit soort berichten op social media verschijnen. Men heeft leren liegen en bedriegen en heeft totaal geen oog voor het menselijke leed dat daardoor wordt aangericht……
  Zo herkenbaar van de mongolen en vuile teringdieven, zoals de gevluchte minister van financien, de onschuldige dief, boefdraad.
  Is hij nog voortvluchtig????
  zelf topmannen hebben de ndp verlaten, ze konden het niet meer aanzien, Misiekeba dacht weg bij deze smerige walgelijke honden, maar de rimmingman lulcien is nog volop aan het likken
  Btw lulcienne
  een surinamer kan geen land worden hoor


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.