Busje op z’n zij in goot na aanrijding op t-kruising

5
Busje op z'n zij in goot na aanrijding op t-kruising

Bij een aanrijding vanmorgen op de kruising van de Hannaslustweg en de Dr. Paul Faveryweg in Suriname, is een busje op z’n zij in de goot langs de weg terecht gekomen. Twee mensen raakten daarbij gewond.

Het verkeersongeval vond rond 09.50u plaats op de bovengenoemde t-kruising. Het busje reed over de Hannaslustweg en had voorrang ten opzichte van het verkeer op de Dr. Paul Faveryweg. Uit die weg kwam een vrouw in een personenwagen die geen rekening hield met het busje.

Het gevolg was een aanrijding, waarbij het busje van de weg ging en in de goot terecht kwam, zoals op de foto te zien is. Zowel de bestuurder van het busje als de bestuurster van de personenwagen raakten gewond.

Ze werden met een ambulance voor medische behandeling vervoer naar de Spoedeisende Hulp. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

5 REACTIES

 1. Iedere dag het zelfde liedje. Deze bestuurster is ook erg geschrokken vandaar de aanrijding. Surinamers kunnen geen auto rijden en zijn heel asociaal in het verkeer. Stoer doen is belangrijk voor ze. Jullie leren het niet af.


  Maak melding

 2. Karma is inderdaad een biatich.
  Ik heb eerder opgeroepen om een bijdrage van een ieder om het verkeer beter in goede banen te leiden.
  Maar inderdaad wat iemand eerder aangaf het levert voor de de samenleving veel werk etc etc.
  Maar nu is iemand anders die dit overkomt en zonder kleerschuren maar de volgende keer ben jij of ik aan de beurt en dan kan het misschien niet zo mooi aflopen.
  Elke dag worden weer nieuwe pas geslaagden op de weg los gelaten


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.