Rechter: ’15-jarig meisje verkocht lichaam aan oom voor geld en telefoon’

15
mobiele-telefoon

Een 15-jarig meisje in Suriname getuigde donderdag in de rechtszaal dat zij naaktfoto’s van zichzelf aan haar oom José F. heeft gestuurd. Zij wilde een telefoon hebben, waardoor zij akkoord ging om in ruil daarvoor foto’s te sturen, toen de man haar dat vroeg.

Rechter Maytrie Kuldipsingh merkte op dat het slachtoffer voor een telefoon haar naaktfoto’s heeft gestuurd. Zij vindt dat dit prostitutie en hoererij is, want het meisje verkocht haar lichaam voor geld en een telefoon. Het slachtoffer vertelde dat oom José haar niet had bedreigd om de naaktfoto’s te sturen. Zij ging met hem twee keer vrijwillig naar hotels waarbij hij haar in totaal SRD 8.000 had afgestaan en ook een telefoon.

Op vragen van zijn raadslieden Therese Roos en Maureen Nibte ontkende José F. dat hij seks heeft gehad met het meisje. Hij gaf toe dat hij het meisje SRD 8.000 heeft afgestaan. Hij wilde wel seks met haar toen hij haar naaktfoto’s zag. Hij zag op den duur dat het meisje alleen uit was op geld. De man, die twee kinderen heeft met de tante van het meisje, moest naar zijn zeggen van haar ook aanhoren dat zij naar de politie zou stappen in geval hij zou nalaten meer geld af te staan.

De rechter heeft verder de tante en de oma van het meisje gehoord. Deze twee getuigen vertelden dat zij de telefoon bij het kind zagen maar zij wilde niet zeggen wie haar de telefoon had gegeven. De oma die het meisje in huis had genomen, wist dat het niet ging om kleine jongens die de dure telefoon hadden gegeven, maar een volwassen. Zij had echter nooit verwacht dat het haar intussen ex-schoonzoon zou zijn die dat zou hebben gedaan. Zij nam hem als zoon aan en stelde hem van allerhande zaken op de hoogte.

De tante heeft de relatie met José F. beëindigd. “Ik zou niet denken dat hij iets zou doen.” De rechter zal deze zaak op 6 mei verder behandelen. Jose F blijft aangehouden.

15 REACTIES

 1. Bij voorbaat is de Oom schuldig aan (veerkrachtig) Sex hebben met een Minderjarige is Strafbaar de dader zijn hoofd was helemaal 360 graden gedraaid als die van een Owrukuku nadat hij die Sex Foto’s zag en hij is een Smartphone armer geworden plus Srd 8000 dat geld kon hij beter aan zijn vrouw besteden om haar Gelukkiger te maken en het telefoon kon hij ook voor zijn vrouw kopen hij nam alles vanzelfsprekend aan wat zijn vrouw voor hem deed wel nu is hij zijn vrouw kwijt zijn geld en telefoon heeft hij Cadeau gedaan in ruil voor Sex en als Beloning voor zijn goede daad krijgt hij Gevangenisstraf hopelijk heeft hij nog genoeg geld over om zichzelve te kunnen verzorgen binnen de vier muuren en om de raadsman te betalen ik hoop dat hij voortaan niet met zijn Bacove stengel gaat denken. Trouwens dat Kleine jong Meisje is goed bezig geweest om dit gedaan te krijgen


  Maak melding

 2. Nog een pedo ontmaskert. En de ouders? Tijd voor serieuze sexuele onderricht op de lagere scholen zodat kinderen de sexuele predatoren kunnen herkennen van een afstand.


  Maak melding

 3. die oom is fout… dat kan iedereen wel zien.
  maar niemand die ziet hoe gemakkelijk dat 15 jarige meisje overstapt naar chantage??
  die heeft een goede opvoeding gehad om zoiets te bekokstoven…
  en dat is dan de jeugd van suriname?
  sarie torie weer
  de zoveelste alweer


  Maak melding

 4. We kunnen met zijn allen naar de oom wijzen maar die dame is op haar 15e jaar net zo verrot als oom. Op die leeftijd al iemand chanteren belooft niet veel goeds voor de toekomst.
  Wat gaat zo een loopse meid met de cell doen? De hele dag op tiktok en andere sites zitten.


  Maak melding

 5. Wellust is n takroe siekie. Hoeveel mannen uit n honderdtal zouden weerstand kunnen bieden? Is niet goed te praten mr enigzins begrijp ik hem.


  Maak melding

 6. “Zij ging met hem twee keer vrijwillig naar hotels”
  Is het bij het hotelpersoneel/-leiding niet opgevallen dat een volwassene samen met een minderjarige een kamer huurt voor kort verblijf?
  In Su draait alles om geld; en dan sluit men graag de ogen. Ook bij dit soort cases. De samenleving verloederd in rap tempo.


  Maak melding

 7. Die oom is een pedo sowieso.

  Maar de rechter heeft gewoon recht voor je raap gezegd dat het meisje een hoertje is.

  Stof tot nadenken voor het “hoertje” en haar opvoeders…


  Maak melding

 8. Komt wel vaker voor dan men zou vermoeden. De jonge generatie is erg creatief. Mede dankzij internet. Legio volwassene vrouwen doen het ook. Dan hoeft men niet vreemd op te kijken hoe het een en ander tot stand komt. Zolang er vraag naar is bij de mannen, zolang zal dit ook duren.


  Maak melding

 9. en dit is het resultaat van geen normen en waarden, geen regels of wetten en totaal geen verantwoordelijheid.
  sodom en gamorra verbleekt erbij


  Maak melding

 10. Vroeger was het kijk oom groet oom
  Nu is het kijk oom dok gwe gi oom.
  Als je tegenwoordig je oom niet meer kan vertrouwen.
  Dit alles hebben we te danken aan
  Oom opa D.


  Maak melding

 11. Die leeftijdgrens vr legale sex moet verlaagd worden nr 16 dan gaan er minder mannen de bak in.

  Bovendien snaken de jongedames ernaar om te mogen experimenteren


  Maak melding

 12. Taurus heb jij een dochter van 15 jaar.
  Er is ergens een oom die klaar staat.
  Nu is het in eens niet meer grappig hè .

  Over kinderen moet je zulke grappen niet maken.
  Iedereen kind die beschadigd worden.wordt een volwassene die ook weer kinderen gaan beschadigen.
  Kinderen moet je liefde vol opvoeden.


  Maak melding

 13. Er is een groot gebrek aan een goede opvoeding, discipline en voorlichting !

  Kinderen leren minder fatsoen. Dit hoort bij die lolobal-mentaliteit. Sommige ouders doen hun best maar wat er op internet en buiten huis gebeurt is soms bepalend voor verkeerd gedrag.
  Daarom geldt ook hier geef voorlichting van wat is correct en wat niet. Kinderen moeten leren goede keuzes te maken en zichzelf te beschermen tegen de “boze wolven”.

  En die oom verdient natuurlijk de electrische stoel of een paar uur naakt zwemmen tussen de kaaimannen en de bloedzuigers.

  Wij willen een fatsoenlijk Suriname.
  Geef voorlichting, wat is fatsoen. Krakti !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.