zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan tijdens lockdown beroofd in auto; vermoedelijk in val gelokt

Man tijdens lockdown beroofd in auto; vermoedelijk in val gelokt

-

Does Travel - naar Suriname

Een 42-jarige man is donderdagochtend rond 01.30 uur in zijn auto overvallen aan de Honkbalstraat in Suriname.

Het slachtoffer had een vriend gereden naar het adres die een ander wilde ontmoeten. Toen de vriend op het terrein was, wachtte hij hem in zijn wagen af. Op een gegeven moment kwam een rover met een mes op hem af.

Van het slachtoffer werden buitgemaakt een telefoon en SRD 7.000. De crimineel koos na de beroving het hazenpad. De politie kreeg de melding van het voorval en ging naar de plaats delict.

Het vermoeden bestaat dat de vriend achter de beroving zit. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.
 
 

opening
Fernandes Express
BODO Party

10 REACTIES
 1. En dan roepen bepaalde mensen op om de wetten van Saoedie Arabie of Dubai in te voeren. Laten we eerst maar eens laten zien dat we een volk van waarden en normen zijn dan pas een volgende stap maken. Ordinair klootjesvolk ook


  Maak melding
 2. Mooie vrienden hebben ze in het paradijs van Bouterse. Die hond die tot het laatste moment nog Suriname heeft zitten roven. Vrouw, dochter Peggy en die zak. Voor een habbekrats hebben ze verschillende auto’s opgekocht, betaald door geld van de belastingbetaler. Die stront. Ja, we leven allemaal in het paradijs van Bouterse.


  Maak melding
 3. Who can you trust in this Jungle ….only your friends know your secrets …..Bob..had je jaren geleden reeds gewaarschuwd om op te passen voor zogenaamde vriende. Who the cap fit…..


  Maak melding
 4. Als het om de waardevolle papier gaat, vertrouw niemand, vriend een maate naaier is die vriend, koop een hond, tenminste die kan jouw beste vriend zijn, een mens, de kang kiri als het om geld gaat


  Maak melding
 5. Nou hoe je zelf bekijkt waardevol of waardeloos, mens is een materialist, en kan soms rare dingen doen, voor de tijdelijke verblijf hier op aarde??


  Maak melding
 6. Matti na Djoeka ze zijn alleen jou vriend voor je geld en komen alleen voor jou vrouw en dochters. In dit geval was hij vriend voor zijn geld, zie maar.Lucky Luke vertrouwde z’n eigen schaduw niet,dus….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES