VIDEO: Vp Brunswijk verrast granman der Paramaccaners met luxe terreinwagen

33
VIDEO: Vp Brunswijk regelt auto voor granman der Paramaccaners
De granman kreeg een witte Toyota Prado mee.

De vice-president van Suriname Ronnie Brunswijk, heeft dinsdag de granman der Paramaccaners verrast met een luxe terreinwagen. Het opperhoofd der Paramaccaners Jozef Misajere Forster, nam de sleutels van een luxe Prado uit handen van de vp in ontvangst.

Brunswijk zei daar zelf over: “Vandaag heb ik bezoek gehad van de granman der Paramaccaners. Als blijk van waardering voor het werk dat de granman verricht, kreeg hij een voertuig mee. Dit zal de Granman helpen om zich beter te kunnen verplaatsen.”

De Surinaamse vp plaatste dit filmpje op zijn Facebook pagina:

33 REACTIES

 1. Robinfkin Hood, van de zelfde caliber als idi dad amin weer in aktie. Natuurlijk omdat hij in de toekomst pleesident wilt worden helaas niet met intellect maar doodgewone omkoping.


  Maak melding

 2. Als het geld uit je zak komt, kan je het beter besteden aan de inwoners van het dorp die daarmee duurzame zaken kunnen opzetten voor een middel van bestaan.

  Hierdoor ontstaat er ondernemingen, werkgelegenheid die ten goede aan de bewoners, het dorp.

  Sommige mensen komen uit het oerwoud en worden slim, maar bij de meeste mensen uit het bos, kan je het oerwoud niet uit hun hersenen halen.

  Ik wilde een uitdrukking gebruiken over goud en ring. Er zijn toch mensen om deze man die hem hier over kunnen informeren wat goed en wat fout is om te doen en hoe hij aan zijn achterban aan zich kan binden.

  Het was beter geweest als de Granman de auto zelf met zijn eigen inkomsten die hij ontvangt had gekocht.

  Boen Sari Tori, hoe het niet aan toe hoort te gaan.


  Maak melding

 3. Hierdoor ontstaan er ondernemingen, werkgelegenheid die ten goede komen aan de bewoners, het dorp.

  Er zijn toch mensen om deze man die hem hier over kunnen informeren wat goed en wat echt fout is om te doen en hoe hij zijn achterban aan zich kan binden.


  Maak melding

 4. wat een flapdrol van een VEEPLEE hebben we toch, te schandelijk voor woorden.

  Deze ongeletterde kan niet eens zijn eigen naam schrijven maar is wel zogenaamd VP!!!!!!!!!

  De wereld neemt hem ook heel serieus hahahahahahahahahahahaahahaah

  Ga alsjeblieft van het toneel af, met je gekochte master degree. Lelijke vent


  Maak melding

 5. Alsof die granman rijbewijs heeft en auto kan rijden, fiets moet ie krijgen of een scooter maar ja, is een geschenk. Gun die man eens man, al ken je hem niet persoonlijk. Hier een voorbeeld; net als boefdraad, loopt weg met SU miljoenen usd dollars maar ndp gunt hem wel? Omdat ze een dikke vinger in de pap hebben en zij worden NOOIT opgepakt of opgesloten, net als bouta. Dat is nou politiek in SU. En wie dat probeert krijgt een handgranaat op zn balcon. Al meerdere keren gebeurd toch?


  Maak melding

 6. droeftoetertje laat weer zien waar zijn criminele geld is
  sarie torie weer

  doe wat functioneels met je geld ipv al die nzinnig luxe rommel die binnen no time kapot is


  Maak melding

 7. Gelegaliseerde corruptie op hoog niveau. Lonnie is het hele binnenland aan het omkopen. Dit lijkt me geen koosjere zaak. De Granman is geen doodgewone burger. Het is tot daaraan toe dat Lonnie (voor de zoveelste keer), zijn vrouw omkoopt met enkele tientallen duizenden euro’s in de vorm van een Prado, maar een Granman dit dure privé- geschenk aanbieden ,lijkt me je reinste omkoperij. Een vorm van belangenverstrengeling lijkt me dit. Als een Granman recht zou hebben op een dienstauto, krijgt hij eentje van de staat Suriname in bruikleen. Dit is kennelijk niet het geval. Ik ga ervan uit dat Lonnie uit eigen zak de auto heeft aangeschaft en aan de Granman geschonken. Hoe goed de bedoeling ook moge zijn ; het kan gemakkelijk anders geïnterpreteerd worden.


  Maak melding

 8. Let wel dat deze een donatie is van een heel bekende autohandelaar op verzoek van brunsie. Hij heeft het niet uit zijn zak betaald. Dus de vp neemt nog giften, hetgeen in strijd is met zijn ambt.


  Maak melding

 9. Deze bankrover zit flink te pronken met gestolen geld,Wanneer wordt deze zieke vp. opgesloten? Na de moordenaar zeker.Regering denkt u dat dit toneelstuk buitenlandse investeerders zal aantrekken? Ik denk van niet.Ga jullie zo door, ook de diaspora kijkt mee.


  Maak melding

 10. Ik zou graag willen weten hoeveel de vp aan de fiscus jaarlijks afdraagt. Het is toch verbijsterend hoe men zich zonder blikken of blozen eigendommen van het land/volk toeeigent en de filantroop uithangt. Maar er komt een dag dat het getij zal keren. Watch my words.


  Maak melding

 11. Heeft die gramman wel een rijbewijs en heeft hij ooit in zijn leven een auto gezien?
  Had hij hem maar een moeraswagen gegeven. Sinds Brunswijk VP is, speelt hij voor Sinterklaas. Als Akwasie maar niet in opstand komt. Trouwens, hoe komt hij aan zoveel geld?


  Maak melding

 12. voor de verkiezing had hij zo gepleit, om het binnenland tot ontwikkeling te brengen door een 5 tal zaagmolens op te zetten om al het blok hout dat nu gratis en en wel wordt weggedragen door de chinezen dit onder eigen toezicht in s me te zagen tot planken, diverse hout materialen om pakketten te maken, die zowel voor het land als voor de export geëxporteerd zouden worden complete bouw pakketten voorde woning bouw te maken..
  maar daar is helaas niks van terecht gekomen..

  je zou ook goud mall kunnen bouwen op Atjoni of brokopondo Albina, of moengo al het illegale goud opkopen al daar verwerken zo zou je heel veel werk gelegenheid kunnen scheppen en andere bezigheden voor het volk . het zijn toch simpele ideeën, die iedereen kan bedenken..
  wat dacht je van een paar hotels al daar heel eenvoudig..


  Maak melding

 13. Waarom wou de ministers,, President en vice president ( Ronny Brunswijck) vervoerstoelage, terwijl de vice-president is Sinterklaas. Kan hij de ministers niet voorzien van auto’s!!!


  Maak melding

 14. Het verbaast me niet dat Surinaamse bewindslieden niet serieus worden genomen. Maar let op als wij op deze voet veder gaan zal Suriname eindigen als de arme Afrikaanse landen waar de ministers stinkend rijk zijn en het volk uit vuilnisbakken eten


  Maak melding

 15. weer een blunder van de VP , U laat zien dat er wel geld is in ons Suriname , en zo gaan de diaspora straks minder of helemaal geen geen geld naar Suriname sturen om er te investeren.


  Maak melding

 16. Een prado in ruil vr grond n goudconcessie.hij hft toch grond toegeeigend vn de tribale bevolking.

  Een fucking bankrover is vp in sur wat n internationale schande.


  Maak melding

 17. De grootste paffer van Suriname. Het is moeilijk voor Lonny om bescheiden te blijven.
  Als hij bulkt van het geld, waarom geeft hij niets aan stichting 1 voor 12??
  Geen diploma’s en toch vice president worden, kan alleen in bananenrepubliek Suriname.
  Ik hou van Suriname, maar kan het niet laten om zo nu en dan mijn afschuw te uiten over de gang van zaken.


  Maak melding

 18. boerikiwagi is niets mis mee. zou ik ook wel willen krijgen. beter voor het milieu. goedkoper in brandstof en je krijgt er vriendschap voor terug. en je kunt kleintjes krijgen die voor kunnen werken voor je. en unlike people, een ezel stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen. ik zie alleen maar voordelen aan de boerikiewagi. als wij die nog gehad hadden hadden wij niet zo arm geweest als dat wij nu zijn. kijk maar hoe royaal de brandstofprijzen omhoog gaan, de kapotte wegen waar die wagen over heen moet rijden, het onderhoud. pff. ik zou het wel weten. en in paardekracht (PK) wordt die auto gemeten toch. dus waarom ook niet in ezelskracht?


  Maak melding

 19. @Steenhard,
  Je ziet de president toch niet verrukt naar zichzelf kijken en een selfie nemen. Nee, dat is niet zijn stijl en het hoort ook niet.


  Maak melding

 20. Dit soort handelingen maakt dat Suriname nooit tot echte ontwikkeling zal komen. Men heeft nog steeds een primitieve denkwijze. Macro-economisch blijven het kraaltjes en spiegeltjes.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.