Overleden Jaysira krijgt Walk Through afscheid in Rotterdam

2
Overleden Jaysira krijgt Walk Through afscheid in Rotterdam

De vorige maand overleden influencer Jaysira, krijgt deze week een zogenoemd ‘Walk Through’ afscheid in Rotterdam. Dit vindt op vrijdag 5 maart plaats bij uitvaartcentrum Goetzee.

De populaire 35-jarige make-up artieste Jaysira Ravenberg, ook bekend als Sharon Lucinda Bundel, kwam op 21 februari om bij een tragisch verkeersongeluk in Ghana.

Het Walk Through afscheid is een vorm van een rouwbezoek waarbij de gasten lopend langs de kist afscheid nemen en daarbij 1,5e meter afstand tot elkaar houden.

“Jaysira was meer dan alleen een influencer. Jaysira was een lieve nicht, een leuke dochter en bovenal een geweldige moeder. Ze probeerde altijd klaar te staan voor alles en iedereen. Ze dacht ook altijd aan de mensen die het wat minder hadden” aldus een familielid vorige maand tegen het AD.

Het afscheid is van 15.45u tot 18.00u. De uitvaart van de jonge Surinaams-Nederlandse moeder is vervolgens op zaterdag 6 maart.

2 REACTIES

  1. Beseffen de mensen die de voorgaande reacties plaatsten wel wat dit soort reacties voor de nabestaanden betekenen? Hebben zij geen vader of moeder, opa of oma of een naaste of vriend of vriendin die is overleden? Niemand leeft eeuwig en heb respect voor de doden en breng niet onnodig veel leed toe aan mensen die het toch al zo zwaar hebben.
    Condoleances en sterkte aan de nabestaanden. Ik vind het spijtig dat mensen op zo een onwaardige wijze reageren op het leed van anderen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.