Bij gevecht gewond geraakte NDP-parlementariër Lalbiharie hekelt handelen politie

18
Bij gevecht gewond geraakt DNA-lid Lalbiharie (NDP) hekelt handelen politie
NDP DNA-lid Jayant Lalbiharie

Het DNA-lid dat onlangs een polsfractuur opliep bij een gevecht, heeft vandaag gereageerd in de media. De man in kwestie, NDP parlementariër Jayant Lalbiharie, wilde in eerste instantie niet veel kwijt toen de redactie van Waterkant.Net hem gisteren vroeg om een reactie over het voorval.

Tegenover Waterkant.Net gaf hij wel aan dat hij niet te spreken is over het handelen van de politie in Suriname. Volgens Lalbiharie kreeg hij bezoek van twee personen op de zaak, die geen goede bedoelingen hadden. Er ontstond ruzie waarna de politie in het voordeel van de tegenpartij zou hebben gehandeld. De NDP’er zegt dat dit zou zijn gebeurd in opdracht van ‘hogerhand’.

Tegen de Surinaamse site SUN zegt hij dat twee personen naar zijn zaak zijn gekomen en gestolen onderdelen hebben aangeboden. De parlementariër gaf aan dat hij daar niet van gediend was, want hij koopt geen gestolen onderdelen. Er ontstond ruzie waarbij hij werd geduwd en op z’n pols viel.

Lalbiharie moest voor behandeling van een polsfractuur naar de Spoedeisende Hulp. Hij heeft daarna een attest overlegt aan De Nationale Assemblée over zijn verwonding. Tegenover de redactie gaf aan hij aan dat de handelswijze van de politie nog een staartje krijgt.

18 REACTIES

 1. Hahaha een NDPer die geen gestolen spullen wilt.
  Het moet niet gekker worden.
  Dat ze van hun geloof afstappen.
  Laat opa D het niet horen.
  10 jaar lang roven en stellen.
  En nu de heilige uithangen.
  Is toch ongeloofwaardig.


  Maak melding

 2. “De parlementariër gaf aan dat hij daar niet van gediend was, want hij koopt geen gestolen onderdelen.”

  Zijn de NDP’ers aan het bekeren???
  Normaliter stelen ze van het volk en land. Alles wat los en vast zit wordt meegenomen.


  Maak melding

 3. Nooit van deze ‘Lal’ gehoord. Of hij is altijd muisstil in het DNA en buiten plastic gangster. Of simpelweg nooit aanwezig.

  “Op soc media doen harde geruchten de ronde dat hij sinds hij DNA-lid is niet meer als voorheen, makkelijk gejatte spullen kan kopen. Dit vanwege de strenge controle”.

  Ook hier een voorbeeld stellen!

  Big up politie! 🤙


  Maak melding

 4. Van waar komt deze bolle kop plotseling te voorschijn.Nooit eerder gezien bij ndp, de boeven partij.Stelen staat hoog in vaandel bij de dieven partij.Nu plotseling wil deze man niet meer stelen.Ik begrijp niets meer.


  Maak melding

 5. =Als je vindt dat het door hogerhand komt, stap dan met jou bewijs naar de Rechter.

  Parmesser heeft nog steeds geen bewijs kunnen leveren!!@


  Maak melding

 6. Waarom wordt er toch altijd geklaagd dat er armoede in dit land is. Ik zie kanapé in breedbeeld en nu mr. Pier ede Lalbihari ook wel doorvoed. Honger zullen deze twee niet lijden.


  Maak melding

 7. Kijk maar naar Dada D,
  Kijk maar naar Hoefdraad,
  Kijk maar maar Melvin Bouva,
  Kijk maar maar naar (pan)Dora,
  Kijk maar naar Dilip,
  Kijk maar naar deze Lulbihari.
  Allemaal mannen met een diknek.
  Hoe zou dat komen?
  NDP; Neki Dikki Papa.
  Tje poti, alleen Hoogie moet het doen met een dikke tong. Teveel gelikt.


  Maak melding

 8. Ach ja….NDP en geweldsdelicten.
  Is al sinds 1980 heel gebruikelijk bij deze misdadige organisatie.
  Niet voor niets is de helft van deze paarse Bouta-maffia veroordeeld, opgesloten, in de verdachtenbank of op de vlucht geslagen.


  Maak melding

 9. Karsien olie, wat heeft vhp en abop op hun geweten??al die hindoestaanse surinamers die eigen bedrijf hebben, hebben allemaal stuk voor stuk grote stukken grond gekregen van ndp, mie ne lee, onderzoek en je komt erachter, ye kong tak alle hindoestaanse diknek geprofiteerd heeft tijdens bewind foefoermang ndp, end ndp heeft miljarden gestolen, deze regering santokhi gaat het land opbouwen iedereen gaat profijt van hebben, ndp kan nou niet plunderen in Suriname, dus modder gooien het enige wat ndp siert, opbouwen bestaat niet bij ndp, opruimen ndp??


  Maak melding

 10. ook nog nooit gehoord van deze speknek lalbiharie , zal wel een van die jaknikkers zijn geweest in bouta1 en bouta 2 , mocht nooit wat zeggen alleen ja stemmen , , en nu doet hij zijn stinkende bek open , zijn tanden zullen wel verrot zijn van al die paarse schijt.


  Maak melding

 11. Lulbiharie, goed voor jou dat je alleen een pols hebt gebroken (mocht dat waar zijn, want ndp’ers zijn zonder uitzondering pathologiese leugenaars. Dit is het resultaat van 10 jaar roven door de NDP regering, iedereen denkt een vrijbrief te hebben om te roven moorden en dronken rijden zonder rijbewijs. NU mag jij ook oogsten wat je mee hebt gezaaid.


  Maak melding

 12. Karma !
  Jayant Lalbihari is die oplichter die samen met Hoefdraad en Bouterse grote bedragen geld heeft verduisterd.
  Ook zijn handel en wandel moet onderzocht worden.

  De regering Santo. / B. heeft veel corruptie zaken om uit te zoeken. Het is van groot belang om de PG, het OM en de rechterlijke macht te voorzien van ruim voldoende middelen en deskundigen.

  Het terug halen van het gestolen kapitaal en het veroordelen van corrupte politici en haar handelspartners zullen leiden naar meer vertrouwen van investeerders en zal gunstig zijn voor stabilisatie !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 13. Sukru Sani
  zo gek is het niet hoor
  Hij koopt geen gestolen spullen, met nadruk op koopt

  Dat deze man over de rooie ging lag niet aan hem, het komt door de medicijnen die hij inneemt


  Maak melding

 14. Nog nooit gehoord van deze Lulbiharie, hij zit zeker vaker in zijn eigen toko dan dat hij het volk door wie hij is gekozen in het parlement bediend. De man is in het dagelijks leven ook ondernemer, hij heeft dus twee petten op. Wie zal hij het eerst bedienen, zichzelf of het volk?
  Het wordt tijd dat Santokhi een voltijdsbaan maakt van die parlementsleden, ze toucheren toch ook een maandelijks (hoog) salaris? Dat geldt trouwens niet alleen voor deze meneer, maar voor elke parlementariër.


  Maak melding

 15. ” …
  Els4 maart 2021 At 14:36

  Hahahaha NDP lid hoezo dat zijn toch alleen afro surinamers???

  …”

  De NDP bestaat uit corrupte Hindoestanen, de domste creolen en verder alleen uit oplichters, criminelen en randdebielen van alle soorten rassen. Daarom heet het ook de Nationale Delinquenten Partij of Nationale Debielen Partij.

  Het is voor elk normaal denkend wezen niet te bevatten dat deze partij van de afgelopen 40 jaar 20 jaar heeft geregeerd. En telkens weer de kas leegrooft en een puinhoop achter laat. Maar toch weer herkozen wordt.
  Het volk dat op deze partij heeft gestemd is bedrogen door het begrip nationaal. Jammer genoeg dat dit volk zo dom is dat dit ook het enige begrip is dat ze kennen. Hoor maar wanneer ze klagen en staken wat ze dan roepen. Ze willen alleen een nationale partij.
  Dan tek dja ! NDP zogenaamde nationaal maar een groot schandaal !

  De regering Santo. / B. heeft de grote, zware en moeilijke opdracht om Suriname te verlossen en naar een hoger niveau te brengen.

  Suriname nu voorwaarts. Krakti !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.