Man in restaurant van ketting beroofd door gewapende criminelen

13
politie-rijdt-auto-klem-suriname
Archieffoto - politie op plaats delict.

Twee gewapende criminelen hebben vrijdagavond een beroving gepleegd in een restaurant aan de Verlengde Hoogestraat in Suriname. Zij beroofden daarbij een man van zijn halsketting.

De rovers gingen in het restaurant, waarbij een van hen een vuistvuurwapen tevoorschijn haalde. De tweede man rukte meteen de halsketting van een van de personen in het restaurant weg.

Na de daad renden zij weg en stapten vermoedelijk in een witte auto die in de richting van de Maystraat is gereden.

Het slachtoffer is een 29-jarige ondernemer. Hij heeft geen letsel opgelopen. De Surinaamse politie werd ingeschakeld en ging naar de plaats voor onderzoek.

13 REACTIES

 1. Weer de zelfde groep opgeleid op de paarse boevenschool , hoe kan men aan geld komen zonder te werken , een motto van de laatste 10 jaar he paars gezinten.


  Maak melding

 2. Kettingen van het model Bordo lokken de schurken. Ik hou persoonlijk niet van de ANNA VAN ‘T BALHUIS SHOWPOP uitdossing. In een vrije wereld zou niemand het recht mogen hebben om je van je persoonsgebonden versiering af te helpen zonder een hulpvraag en van andermans spullen afblijven. Je weet niet waarom men een bepaald sieraad draagt/aanschaft en waarom een ander dat zou willen hebben stel dat het verbonden is aan een erge ziekte. No djaroesoe tap tra sma sani! En bovenal go swet joe bal go wroko foe bai sang joe wanie.


  Maak melding

 3. Ik hoop niet dat ik hier kwalijk genomen wordt. Het is steeds het zelfde ras die hierbij betrokken is. Ik snap de mensen ook niet. Je weet dat er geroofd wordt, draag je ketting desnoods onder je kleding. In Suriname kan je niet makkelijk een gouden sieraad aandoen. Je wordt van je sieraden beroofd. Mie werie fu deng abanjie ini sweet Sranang.


  Maak melding

 4. Olivia natuurlijk wordt je kwalijk genomen als je zo iets schrijft.

  Dus jij vind dat je je goud sieraden moet verstoppen als je uitgaat.
  Als je dat niet doet dan gaan die rovers je beroven.want het was verleidelijk.
  Ze moeten met hun poten van je spullen afblijven.

  Als je het door trekt dan mag een vrouwen ook niet meer sexy kleding aan doen, want dan kunnen mannen je verkrachten.wat het was verleidelijk.
  Ze moeten met hun poten van je afblijven.
  Deze rovers hebben geen respect voor niemand.de zelfde gedrag als opa D”ementie”.

  Het moet niet gekker worden.

  Vrede in Suriname 🇸🇷 dati wi lobi.


  Maak melding

 5. Zogenaamde @Olivia,
  Pakiratigri neemt je niet kwalijk. Je kan er niets aan doen dat je een racist bent. Het is je ingebakken. Bij het plegen van een misdrijf is het de bedoeling dat men zich concentreert op het misdrijf. Het moment dat men naar ras gaat kijken, is dat een indicatie dat deze persoon vanwege racistische motieven reageert en zich niet per se richt op het misdrijf. De vaststelling volgt wanneer een ander ras een misdrijf pleegt en bij die gelegenheid wordt er niet verwezen naar het ras. Immers ,men behoort tot hetzelfde ras. Dan weet men wel zich uitsluitend te concentreren op de aard van het misdrijf. Zo geven racisten zich bloot. Heb je ooit gereageerd wanneer bijvoorbeeld een Hindoestaan een misdrijf gepleegd heeft ,waarbij je expliciet vermeldde dat het steeds hetzelfde ras is dat dit soort misdrijven pleegt? Nogmaals ,het is je ingebakken ,je kan niet anders. En zo zijn er nog meerdere.


  Maak melding

 6. zelfs in een restaurant kan je niet rustig en veilig zitten eten. Dit is toch schandalig. Kunnen
  de boeven niet gaan werken. Ga planten en verkoop je groeten ,daar heb je meer geld dan iemand beroven.


  Maak melding

 7. In Su hebben ze het op je ketting gemunt, in Ned op je Rolex.
  Het is triest dat mensen het gemunt hebben op andermans spullen.
  Beste Olivia, ik neem het je wel kwalijk. In het bericht staat de etniciteit niet vermeld, je vermoed dat ze zich in een bepaalde hoek begeven. Het is nog afwachten wie het waren. Wie weet heb je dan gelijk, misschien ook niet.


  Maak melding

 8. Welke Hindoe heeft ooit een blakaman beroofd en hem mishandeld.Heeft ooit een Hindoe een djuka of Creool beroofd van zijn ketting en hierbij deze djuka of Creool een pistool tegen de hoofd gehouden. Ik weet het niet maar de feiten mogen zeker benoemd worden. Mensen die daar moeite mee hebben zijn zelf racisten.


  Maak melding

 9. The Guardian schreef deze week dat er 6500 arbeidsmigranten zijn overleden in Qatar bij de bouw van stadions voor het WK, dat volgend jaar plaats moet vinden. Het zou gaan om migranten uit India, Pakistan, Nepal, Bangladesh en Sri Lanka. Het artikel maakte veel los en de roep om een boycot wordt steeds groter.

  Er bestaat al langer veel controverse rond Qatar en het WK, omdat de arbeidsomstandigheden te wensen overlaat. Nu is de maat voor velen vol. “Als ik naar een feest moet waar 6500 doden gevallen zijn, ga ik niet naar dat feest. Dat Willem-Alexander en Mark Rutte niet gaan, daar lachen ze om. Maar als één voetballer zegt: daar ga ik niet spelen. Dan schrikken ze zich rot in dat land. Ik heb goede hoop”, opent Derksen het vuur.

  Derksen hoopt dat de spelers van Oranje zich principieel opstellen en wijst naar Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk. “Met de rel rond Akwasi waren er twee spelers bij Liverpool zo gepikeerd dat ze niet meer met ons wilden spreken. Nu is er écht iets aan de hand, dus ik verwacht dat die twee op de barricaden gaan. Ik ben benieuwd of ze nog zo princieel en geëngageerd zijn. Ik denk het niet, want er geldt één regel: alles is voor Bassie in de voetballerij. Ze hebben schijt aan alles, het is ikke ikke ikke en de rest kan stikken.”

  Derksen heeft groot gelijk. Wijnaldum en Van Dijk zullen nu hun grote bek niet opendoen want de slachtoffers waren niet zwart. Er us ook een groot verschil te zien. Waar deze mensen hun land achterlieten om hard te gaan werken, komen ze uit Afrika om alles leeg te zuigen.


  Maak melding

 10. Se hebbe die mang gefolgt, dang se wagte op goet moment. Ma jamer datie deese onderneemer hebbe nie piestool om te sgiete op die roofer. Folgent keer beeter.


  Maak melding

 11. @parikiratigri:je lult weer slap uit je keel, want in 10 van de 10 gevallen worden dit soort roofovervallen gepleegd door de dezelfde soort. Van jou zijn we gewend dat je alles wat krom is, probeert recht te praten. Ga poepen en geniet van je eigen stank! Dan hoef niemand jou gezwets te horen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.