Wegenautoriteit Suriname stelt eigen Whatsapp infolijn in

1
Telefoon Suriname

De Surinaamse Wegenautoriteit heeft vanaf deze week een eigen whatsapp-nummer voor het publiek. Het gaat om het nummer (+597) 8781669, dat is ingesteld in het kader van het verder verbeteren van de communicatie met de samenleving.

De infolijn is bestemd voor info, vragen, suggesties en/of klachten van de samenleving aan de Wegenautoriteit in Suriname. Men kan berichten 1×24 uur opsturen naar dit whatsapp=nummer. De Wegenautoriteit hoopt de samenleving hiermee beter en gerichter van dienst te kunnen zijn.

Hiernaast zijn de bekende kantoornummers van de Wegenautoriteit nog altijd operationeel t.w. (597)490040 en 490070 en eveneens het e-mailadres info@wegenautoriteit.sr

1 REACTIE

 1. Let op dit is een oplossing voor de Politie.
  Het beste om beter controle en overzicht uit te voeren/te houden is een Unit/Inhuis of een ingerichte20feet Container als wachtpost te plaatsen, met een wachtpost voor Motor agenten en pro-wagen, ( Porto Cabine )
  Dit is financieel haalbaar en kost de minister weinig geld.
  Dus meneer Amoks, hier is een mooie oplossing ervoor.
  Succes.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.