Krijgsraad geeft op 31 maart reactie in verzetzaak Bouterse

54
Krijgsraad geeft op 31 maart reactie in verzetzaak Bouterse
Een culturele Samburagroep ontving de hoofdverdachte bij de rechtbank.

Vandaag was er weer een vervolg in de verzetzaak van hoofdverdachte Desi Bouterse aangaande het 8 Decemberstrafproces in Suriname. Duidelijk werd dat de Krijgsraad op 31 maart een uitspraak zal doen over de excepties die Bouterse’s raadsman Irvin Kanhai heeft opgeworpen.

Op de zitting vorige maand had Kanhai aangegeven dat zijn client niet op de juiste manier is gedagvaard en dat de dagvaarding daarom nietig is. Ook gaf hij aan dat de zogeheten amnestiewet niet getoetst mag worden door de Krijgsraad. Kanhai vindt dat alleen een burgerrechter dat mag.

De auditeur-militair moest binnen twee weken schriftelijk reageren op deze inbreng van Kanhai. Op de zitting vandaag, 26 februari 2021, kon Kanhai reageren op deze schriftelijke reactie van de auditeur-militair.

Vervolgens zal de Surinaamse Krijgsraad op 31 maart een uitspraak doen over de verzetzaak.

Hoofdverdachte Bouterse verlaat de rechtbank vrijdag 26 februari 2021
 Bouterse met echtgenote samen met prominente NDP’ers en een groep aanhangers.

54 REACTIES

 1. Is allemaal lulkoek. Barbamang is alleen tijd aan het rekken. Als je mans genoeg bent om de trekker over te halen dan moet je ook mans genoeg zijn om te brommen. Stop met die hyde and seek games


  Maak melding

 2. Op de zitting vorige maand had Kanhai aangegeven dat zijn client niet op de juiste manier is gedagvaard en dat de dagvaarding daarom nietig is.

  Ook gaf hij aan dat de zogeheten amnestiewet niet getoetst mag worden door de Krijgsraad. Kanhai vindt dat alleen een burgerrechter dat mag.

  De amnestiewet is niet getoetst door de krijgsraad/rechtbank./ Amnestie wet geldt nergens in de wereld volgens de grondwet van democratische rechtsstaten en Internationaal voor misdaden tegen de menselijkheid.
  Internationale Verdragen zijn hoger dan de grondwet ve democratische rechtsstaten, Ook voor Suriname. Ook voor de grondwet van een land/Suriname wordt iemand die een andere vermoord veroordeeld heeft door de grondwet/strafrecht veroordeeld door de rechtbank/krijgsraad.
  De krijgsraad/rechtbank van Suriname heeft daarom de (gewijzigde) amnestiewet daarom buiten werking gesteld in de lopende rechtszaak van 8 december 1982.

  De 8 december 1982 moorden zijn misdaden tegen de menselijkheid en Internationaal bij gerechtshoven/in landen gelden voor misdaden tegen menselijkheid geen amnestie. Zie dan dat de amnestiewet hier ook niet van toepassing is. Waar praat deze domme advocaat over.

  Het zal wat moois zijn, je vermoord een medemens en je zegt dat met amnestiewet je vrij pleit en dat je mag vrij mag rondlopen volgens de grondwet van een democratische rechtsstaat/Internationale Verdragen, mensenrechten.

  De ( gewijzigde) amnestiewet is niet van toepassing voor de 8 december 1982 moorden rechtszaak.

  Dus deze hele vertoning van verkeerde dagvaarding en (de buiten werking gestelde) amnestie is gewoon lariekoek van khanhai en moordenaar ddb.

  Ik snap niet dat als dit het verweer is van kanhai/ddb de rechtbank/krijgsraad dit dit de ene oor in laat gaan en de andere er weer uit en ter zaken komt met het vonnis.


  Maak melding

 3. Ik ben geen jurist, maar lees, kan vele zaken ook opzoeken en daarom weten en wat ik schrijf kan ieder domoor als jij zou dat moeten weten. Volg alle personen die misdaden tegen de menselijkheid hebben begaan en kijk of ze niet veroordeeld zijn door rechtbanken in hun land of internationaal. Internationale Verdragen staan hoger en sterker dan de grondwet van een democratische rechtsstaat.

  Nergens in de wereld geldt voor moorden voor misdaden tegen de menselijkheid ( gewijzigde) amnestiewet in een land dat je volgens de grondwet van een democratische rechtsstaat niet veroordeeld mag worden door de rechtbank of Internationale Rechtbanken.

  Als je dat niet weet en eerder door deskundigen, advocaten van hebt gehoord of gelezen hebt in de media gehoord hebt dan moet het maar zo blijven bij jouw. Hopelijk dat je in je kennissenkring mensen hebt, die je over kunnen vertellen. Ik betwijfel dat anders kon dit nooit je reactie zijn. Zo niet dan weet je wat ik hier zegt, de naakte waarheid is. Het is zo en niet anders.

  Voor moord geldt in geen enkele grondwet van een democratische rechtstaat in de wereld dat je vrij kan rondlopen.

  Vermoordt jij iemand in Nederland of Suriname of ergens in een democratische rechtsstaat dan zal je zien of je vrij kan rondlopen.

  Heel eenvoudige zaken zeg ik. Als jij dat niet weet, is dat jouw probleem, niet de mijne.


  Maak melding

 4. De hoofdverdachte is tevens de hoofdverantwoordelijke.
  Bullshit Bouta kan nu ook Bimbo Bouta genoemd worden. Hij is als boegbeeld van de revo-boys eindverantwoordelijke en zal de hoofdprijs betalen. Alle medeplichtigen hebben Bimbo Bouta op het altaar geplaatst en al het eer toegeschoven terwijl zij zelf net zo schuldig zijn en net zoveel geprofiteerd hebben. Geen van hun is zo vaak in het nieuws gekomen. Zelfs Ramon Abrahams die net zo schuldig en verantwoordelijk is houdt zich koest en blijft buiten beeld. De grootste profiteur en de lachende derde hond is wel Dagubert Dilip, want hij lijkt ook buiten schot te blijven met een vermogen van enkele honderden miljoenen US dalla waarvan een groot gedeelte gestolen van de staat.
  Bimbo Bouta zal voor al zijn kameraden het gelag betalen.
  Dat was toch niet zo slim van Bimbo Bouta.


  Maak melding

 5. Rechtsgeldig of niet? Morele vraag: hadden de slachtoffers van opa D een rechtsgeldige zaak gekregen, paarse djamoe edes? Piki mi dang? En die zwerver advocaat kan excepties gooien tot hij een ons weegt. Maar zijn cliënt,opa D, zal voor eeuwig en altijd te boek staan als de verkrachter van Suriname . Dat is een FEIT.


  Maak melding

 6. Bouterse en zijn raadsman Irvin Kanhai showman, alle 2 oppakken ze houden de boel op en vertragen de ontwikkeling van het land. Deze gasten hebben genoeg leed veroorzaakt, nu ophouden, zo niet beide verbannen, naar een duivels eiland.


  Maak melding

 7. domboo, vermoord iemand dan zal je zien hoe in democratische rechtsstaten wat je te wachten staat.

  Als je daarvoor jurist moet zijn om te weten wat je te wachten staat, heb je een zeer lange weg om enige eenvoudige zaken te weten.

  aan zwakbegaafdheid is niets te doen. of idioot zijn. Zoek hulp en loop als je blief niet vrij buiten, omdat je een zeer grote gevaar voor anderen en jezelf bent.


  Maak melding

 8. Uit zeer betrouwbare bronnen op het hoogste niveau heb ik vernomen dat fascist Bouterse geen spier meer krijgt. Begrijpelijk op die leeftijd en dat Ingrid om de 2 dagen haar heil elders zoekt met toestemming van fascist Bouterse. Ouwe man met gebreken.


  Maak melding

 9. En niet te vergeten Hoefdraad die onder bescherming en onder verantwoording van Bimbo Bouta de grootste bankroof in de wereldgeschiedenis op zijn naam heeft staan.

  Waar is Hoefdraad nu ? Ook voor hem zal Bouta de bak in gaan.
  Dat was toch niet zo slim van Bimbo Bouta.


  Maak melding

 10. ´Vervolgens zal de Surinaamse Krijgsraad op 31 maart een uitspraak doen over de verzetzaak’.
  Eerst zien dat ze de ballen hebben om tot een uitspraak te komen, pas dan zal ik weer geloven dat Suriname een democratische rechtstaat is. Hoedanook, voor ndp-ezels is het tot die tijd billenknijpen en voor koning Ezel ddb, slapeloze nachten.


  Maak melding

 11. Opa D doet alsof hij aan het dementeren is . Op de vraag van de rechter wat zijn woonadres was, kon hij zich dat niet herinneren. Ook had opa D geen behoefte aan om in te gaan op de aantijgingen. Of speelt hij toneel om medelijden op te wekken? Nee opa D, boeten voor je zonden verkrachter van Suriname .


  Maak melding

 12. Sukru sani 25 februari 2021 At 15:02
  Als je kijkt naar de leider van de NDP
  Dan zie je alleen maar van die “witte”creolen.
  Ze beschouwen de donkere creolen als hun werkers.
  Kijk maar naar al die bewaker van de witte NDPers alleen maar donkere ja knikkers.
  Piqué is ook zo een die het doet voor een spiegeltjes en kitscherige dingetjes zo al in de slaven tijd.
  Deze witte creolen zijn geen echte creolen.ze liegen en bedriegen dat is wat ze heel goed kunnen.
  Het Surinaamse volk is te goed gelovig.
  Het heet 40 jaar geduurd voor dat ze hebben in gegrepen.

  Dit mag nooit meer gebeuren.
  Weg met die duvelse Redi musu’s
  @@@@@

  Bitta, Ik zie niet alleen ‘licht getinte’ volgens jouw terminologie ‘witte’ Creolen op de foto’s.
  Een duivelse Redimusu ben je zelf, lees je eigen stukje nog een keer, je bent aan het haat zaaien. Je generaliseert weer flink op los. Man blijf toch weg als je niet van toegevoegde waarde bent. Je bent net je meester, de Bakra, die had het vroeger op de slaven en nu heb jij het op Creolen.


  Maak melding

 13. Allen,

  Ik snap deze hele poppenkast niet, als iemand schuldig is moet hij of zij toch veroordeeld worden, maak niet uit wie bent.
  Kan dit alleen in Suriname of is dit normaal ?
  Of je bent schuldig of onschuldig, maar dat hoef toch geen 10 jaar te duren voor dit bepaald kan worden ?

  SUCCES


  Maak melding

 14. Basja tek’ en tamalin fu fon mi, ma a no mus denki taki mi na en pikin boi.

  A so mi de wan ingi , a so mi tan. So mi de wan ingi a so mi tan. Mi koti bugru-maka, mi koti bamba- maka, so mi de wan ingi, a so mi tan!

  Pakiratigri wacht nog ff met het brullen van het lachen.

  So darling, save the last dance for me.


  Maak melding

 15. Koos, laat je onderbuik niet spreken, de crimineel gaat niet uit zichzelf zijn straf uitzitten, dat zal buiten jouw niemand doen ha. Ze volgen de procedurele weg. Zal er ooit gerechtigheid plaats vinden!!
  Btw. het zal mij niet verbazen dat de heer Bouterse bescherming geniet net als onze VP voor alle gruweldaden begaan vanaf 1980. Vraag aan de heer Venetiaan hoe het zit met de akkoorden gesloten op Leonsberg.


  Maak melding

 16. Pony, het was niet venetiaan. Maar Arron, Lachmon en Soemita in 1987. Stick to the FACTS.
  Pakira, wát valt er om te lachen en te zingen? Triest dat opa D geen ballen heeft om voor zíjn daden in te staan. Wat een revo held op sokken. En hij is geen ingi. Fact bewezen. Zeeuwse afkomst.


  Maak melding

 17. En we gaan nog niet naar huis.
  Nog lange niet, nog lange niet.
  En we gaan nog niet naar huis,
  want Ingrid is niet thuis.
  En al was Ingrid thuis,
  dan gingen we niet, dan gingen we niet,
  en al was Ingrid thuis,
  dan gingen we niet naar huis. Whahahawhahahawhawhaha. Don’t worry ,be happy.
  Kijk, helaas, in het leven kun je niet alles krijgen. Rustiggg, rustiggg.


  Maak melding

 18. En de huidige VP was lijfwacht van opa D in de jaren 80 en door paul B weggejaagd uit het leger met de mededeling: go foefoer wang bangi. Gevolg: van bankrover tot rebellenlijder tot ondernemer/politicus en nu VP. HET kan verkeren.
  Zijn bloedbroeder opa D van sergeant-majoor/sport instructeur tot couppleger tot moordenaar tot drugsdealer tot politicus/ex president en superrijk. Het kan verkeren.
  Dus misdaad loont.
  Wie vult aan? De lijst is lang. A pina e go langalanga. Not de revo., paarse djamoe edes. Opa D lacht jullie allemaal nog steeds uit.


  Maak melding

 19. Desiré Delano Bouterse heeft zijn eigen visie op het verloop van de geschiedenis, niets en niemand deert hem. Hij noemde het hele gebeuren om hem heen in één adem samen met DNA een grote poppenkast.
  Ware het niet dat hij gemakshalve de samenleving heel lang ervan onthield dat hij in dit poppenkastspel in hoogs eigen persoon zelf, de ware vertegenwoordiger is van Jan Klaasen, de hoofdpersoon in het poppenkastspel. Met in zijn kielzog Katrijn…😉


  Maak melding

 20. Ik heb geen vertrouwen meer in deze idiote vrouwelijke rechters.
  Het zijn allemaal schijterts die alleen geschikt is om in de keuken te werken.Opdonderen deze mietjes,


  Maak melding

 21. ddb kan m.i. Het hele 8 december 1982 strafzaak een poppenkast noemen omdat hij weet dat een iedere Surinamer of mensen in de wereld die het kennen weten dat hij de dader is. Hij weet dat in democratische rechtsstaten en Internationale Verdragen, Mensenrechten, grondwetten geldt voor moord bij de rechtbank/krijgsraad de gevangenisstraf.

  ddb vraagt zich af waarom waarom veroordeelt de krijgsraad/rechtbank mij niet voor 20 jaar of meer gevangenisstraf en komen jullie mij arresteren en naar SB brengen om deze straf uit te gaan zitten.

  Op grond van de aanpak van de rechters van de rechtbank/krijgsraad, noemt hij deze hele rechtszaak een poppenkast. Hij legt zich gewoon neer aan de grondwet van Suriname en de strafrecht. Men geeft ddb meer macht en power, waarvan hij weet dat hij dat als iedere persoon die zich schuldig gemaakt heeft aan strafbare feiten en hij/zij dat niet heeft volgens de grondwet van Suriname/Mensenrechten.

  Op grond van deze punten noemt hij deze rechtszaak poppenkast. ddb weet dat als de politie hem komt oppakken hij als een makke schaap zich in de boeien laat slaan en in de boevenwagen laat plaatsen om naar SB te worden gebracht.

  Er gaat niets gebeuren. De rol van ddb, oud, ziek, over ziet zijn leven en zijn fouten, uitgeblust, enz. klaar om naar SB te gaan. Hij heeft zich al heel lang bij neer gelegd.

  Rechtbank/krijgsraad doen jullie waar jullie voor zijn, zoals dat in een democratische rechtsstaat met een grondwet en rechterlijke macht en Internationale Verdragen/mensenrechten hoort.

  Het tijd van poppenkast spelen, het speelkwartier is afgelopen. Krijgsraad/Rechtbank doet u uw werk. De Surinamers en de wereld kijken naar U


  Maak melding

 22. Uuhh Paul met je spier verhaal, ze hadden het niet over de ex-president en zijn vrouw maar over de huidige en zijn sletje. Je moet de informatie nuchter tot je nemen en niet in een roes, want daarom maak je zulke vergissingen. Check your facts before you make a fppl of youself.


  Maak melding

 23. Tjee poti, de voorouders van deze inheemsen keren zich om in hun graf, wat een belachelijke vertoning. De muziek-bende is betaald met kasiri en kadekra.

  De echte inheemse, de eerste (Indianen) minister in de geschiedenis van suri gaat onverstoorbaar verder. Big up minister Jubitana 👍


  Maak melding

 24. Kunnen ze deze moordenaar niet gijzelen? Op een vraag van een journalist of hij weet waar Hoefdraad is zegt hij ik zou het niet weten en al zou ik het weten zou ik het toch niet zeggen. Dit is strafbaar en kan in een normale staat gegijzeld worden om hem wel aan het praten te krijgen en tevens huiszoeking doen en alle gegevensdragers in beslag nemen.


  Maak melding

 25. Robles
  Wij zijn in het algemeen geen advocaten. Echter wij kunnen vaak wel begrijpend lezen en begrijpen rechtsprincipes:

  Universeel is van toepassing dat men tijdens de wedstrijd de spelregels niet kan en mag veranderen.
  Universeel is dat in de trias politica de machten elkaar in balans houden en niet boven elkaar staan.

  Nu:
  Na aanvang van het proces is op het moment dat Ruben Roozendaal de Omerta brak heeft de DNA de amnestie wet aangepast. Vergelijk het voetbal uw team scoort en de tegenpartij mag het doel verplaatsen.
  De wetgevende macht claimt tegen de grondwet in dat de rechter zijn referentiekader qua wetten moet veranderen omdat zijn belangrijker zijn.

  Beide kan niet en is verboden door de grondwet al het andere is geneuzel en dictatoriaal gedrag.


  Maak melding

 26. Btw, hoe zit het met de hitlijst van rabin Parmessar? In december 2020 was er volgens hem sprake van een hitlijst, waarop hij en enkele ndp DNA leden op stonden. Of was het weer de zoveelste paarse scenario, waar vooral opa D bekend om stond, mr scenario.


  Maak melding

 27. Niemand kan Paps iets maken. Ook de rechters niet. Want Paps is door God gekozen om dit land te leiden. In 2025 wordt hij weer gekozen. Door God en door het volk.


  Maak melding

 28. Off topic.

  ” …
  De wijze waarop deze handelingen hebben plaatsgevonden voldoen aan alle eisen van grootschalige benadeling van de staat Suriname, favoritisme, machtsmisbruik en corruptie. Ex-president Desi Bouterse zou daar persoonlijk aan hebben meegewerkt, maar is nooit hierop ingegaan.
  … ” (Sr Herald)

  Bouterse was sowieso als president verantwoordelijk voor de wandaden tijdens zijn regeerperiode. Nu blijkt dat hij persoonlijk ook betrokken was bij die wandaden. Dus medeplichtig.

  Bij elkaar opgeteld worden het meer dan 20 jaar Santo Boma.
  We gaan nog niet naar huis, nog lang niet.
  Tralala.

  Wij willen gerechtigheid !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 29. @Peggy
  Was hij door God gekozen om een coup te plegen,15 burgers in koelen bloede te vermoorden en nog vele anderen,het land leeg te roven,het volk te intimideren en te belazeren,angst te zaaien in de harten van het volk,te manipuleren,maltraiteren,vernederen,schofferen etc etc etc. Geloof je in de sprookjes van DB? Want hij is een rasechte sprookjesverteller.Grimm en Andersen verbleken hierbij


  Maak melding

 30. Peggy
  26 februari 2021 At 21:26
  Niemand kan Paps iets maken. Ook de rechters niet. Want Paps is door God gekozen om dit land te leiden. In 2025 wordt hij weer gekozen. Door God en door het volk.

  Door God gekozen? Waarom liet zijn God hem dan de verkiezingen in mei 2020 verliezen dan? Je bent een hele enge fascist die nooit de misdaden van deze fascist zal veroordelen.


  Maak melding

 31. @Peggy: Ik ken een groot deel van de door GOD gegeven geboden die niet rijmen met het misdadige gedrag van je paps.
  Ik zou me schamen voor zo een paps maar ja je kan niet anders je hebt zijn dna door je stromen. Best zielig voor je.


  Maak melding

 32. Peggy jullie God is de didibri.
  Door de duivel is hij gekozen.
  En als duivel zal hij blijven.
  In de hel hoort hij thuis.

  De heilige geest is onze beschermer.


  Maak melding

 33. waarom cancelt de huidige regering die domme amnestiewet gewoon niet?
  net als andere domme wetjes die die dagu ingesteld heeft met zijn meerderheid in het dna.
  just play the game like he did.


  Maak melding

 34. Krijgsraad geeft op 31 maart reactie in verzetszaak Bouterse.

  Wanneer komt er een eind aan deze POPPENKAST in Suriname?
  Wanneer wordt deze veroordeelde DRUGSCRIMINEEL en ook veroordeelde MOORDENAAR en ook nog OPDRACHTGEVER, achter slot en grendel gegooid?

  Waarom zijn ze bang in Suriname voor deze reeds veroordeelde D. Bouterse.
  Er moet nu echt een einde komen aan deze vertoning.
  Zelfs in CARICOM verband en enkele andere Zuid-Amerikaanse landen vragen ze zich af, waarom de rechtelijke macht niet een einde aan deze zaak maakt en dat hij zijn straf moet gaan uitzitten.

  Wij wachten nu 31 maart 2021 af.

  Ik heb ook een korte vraag aan de overige reageerders.
  Waarom gaat BAAS BOUTA en ABRAHAMS niet vrijwillig met een vliegtuig op reis naar een ander land?

  Ik heb 2 dagen geleden een artikel gelezen over een Syriër in Duitsland.

  Syriër in Duitsland veroordeeld voor misdaden onder Assad-regime.

  Kort nieuws – 25 februari 2021 – Bron: (Auteur: Redactie Duitslandweb)
  Een Duitse rechter heeft woensdag in Koblenz de Syriër Eyad A. veroordeeld tot een gevangenisstraf van 4,5 jaar voor medeplichtigheid aan misdaden tegen de menselijkheid. Hij pleegde zijn daden in Syrië, in opdracht van het Assad-regime.

  A. werkte in een martelgevangenis in de hoofdstad Damascus.
  Hij was medeverdachte in een rechtszaak tegen een andere Syriër, Anwar R., waarin de rechter nog uitspraak moet doen.
  Ook R. werkte in de martelgevangenis. Beide mannen waren in dienst van de Syrische geheime dienst.
  Uiteindelijk vluchtten ze naar Duitsland, waar ze werden gearresteerd toen een aantal van hun slachtoffers, ook naar Duitsland waren gevlucht, hen herkende.

  Dat de processen in Duitsland kunnen plaatsvinden, is vanwege het zogenoemde universele rechtsmachtsprincipe.
  Dat houdt in dat rechtszaken die gaan om oorlogsmisdaden of misdaden tegen de menselijkheid ook behandeld kunnen worden in een ander land dan waar de misdrijven zich hebben afgespeeld.
  Duitsland hoopt dat andere landen dat principe ook gaan toepassen om zulke processen te starten.
  Dat de Syriërs niet voor het Internationaal Strafhof in Den Haag voorkomen, is omdat Rusland en China dat tegenhouden.

  Het artikel is verder te lezen op de vermelde site.
  Stof tot nadenken.

  En waar is BOEFDRAAD?
  Hij komst wel voor op de opsporingslijst van het KPS.
  Maar nog steeds niet op de lijst van INTERPOL.


  Maak melding

 35. hallo paarse ratten en ratjes hier op WTK , jullie baasje die bouta stond daar gisteren op het revoplein en stelde jullie en de menigte (ndp-ers en alle ja knikkers) een vraag : hebben jullie het moeilijk en allemaal zeiden jaaa! , nou dan hebben jullie toch niet zo slim gestemd merkte bouta lachend op , wat een seniel mannetje , jullie hadden dus niet op de ndp moeten stemmen en hij lacht erom , dus hij steekt zijn eigen partij de ndp een dolk in de rug , het einde nadert voor die boeven partij de ndp.
  vandaag in de recht bank wist hij niet te vertellen waar hij woonde en wat zijn beroep is , he paarse ndp-ers en jullie paarse ratten is dat jullie baasje , morgen gelijk die bouta in een gekkenhuis plaatsen , is misschien nog een mooiere straf dan die 20 jaar in de bak , want daar verzorgen zijn mede moordenaars hem wel en in het gekkenhuis hoort hij constant iemand schreeuwen en na een dag doet hij mee in het koor , dan gaat hij pas pijn voelen.


  Maak melding

 36. U heeft deelgenomen aan een ordinaire gruwelijke gewetenloze massa moord onschuldige mensen die voor hun leven hebben gesmeekt afgeslacht en het leven ontnomen terwijl u zelf zo aan het leven hecht met uw kinderen en kleinkinderen en van uw oude dag genieten terwijl anderen door u handelen dit is ontnomen.
  U mag uw straf niet ontlopen .mijn mening.


  Maak melding

 37. Haha

  ” …
  hallo paarse ratten en ratjes hier op WTK , jullie baasje die bouta stond daar gisteren op het revoplein en stelde jullie en de menigte (ndp-ers en alle ja knikkers) een vraag : hebben jullie het moeilijk en allemaal zeiden jaaa! , nou dan hebben jullie toch niet zo slim gestemd merkte bouta lachend op , wat een seniel mannetje , jullie hadden dus niet op de ndp moeten stemmen en hij lacht erom , dus hij steekt zijn eigen partij de ndp een dolk in de rug , het einde nadert voor die boeven partij de ndp.
  … ”

  Inderdaad, Bimbo Bouta zegt tegen zijn toehoorders die allemaal NDP hadden gestemd dat dat niet zo slim was.

  Haha

  ie aa bouta ie aa bouta ie aa bouta

  Bouta zegt: eten jullie mijn poep
  Bouta-lovers: zeggen jaaa
  Bouta zegt: was het lekker ?
  Bouta-lovers zeggen: jaaa
  Bouta zegt: eet smakelijk
  Bouta-lovers zeggen: jaaaa

  ie aa bouta ie aa bouta ie aaaaa

  Haha


  Maak melding

 38. Ze wilden Paps vergiftigen en doodschieten. God heeft dat voorkomen en heeft ze gestraft.
  De reden dat er tijdelijk een andere regering is, is om aan het volk duidelijk te maken dat ze er niks van gaan bakken en dat alleen de NDP het land vooruit kan brengen. Only Daddy!


  Maak melding

 39. Peggy

  Niemand us zo dom en machtsbelust als je domme vader.

  Hij heeft vele domme dingen gedaan, noemt zich idiaan, was met drugszaken bezig, liegt dat hij tijdens het moorden niet in Fort Zeelandia was, vindt dat voor hem ( gewijzigde) amnestiewet van toepassing is, terwijl nergens in de wereld voor misdaden tegen de menselijkheid amnestie hiervoor geldt bij internatiobale gerechtshoven, ook bij de grondwet ve democratische rechtsstaat geldt dit niet.

  Jouw vader is schuldig en zal daarom
  de gevangenis in moeten, als de rechter. krijgsraad in SME niet doen, dan maar bij een internationals gerechtshof in het buitenland.

  Je papie is schuldig en de bewijzen tonen dat dik aan.

  Hoe gast met jd broer in de gevangenis in USA en met je moe?

  Wanneer ga je weer naar Dubai?


  Maak melding

 40. Peggy 27 februari 2021 At 13:19
  Ze wilden Paps vergiftigen en doodschieten. God heeft dat voorkomen en heeft ze gestraft.
  De reden dat er tijdelijk een andere regering is, is om aan het volk duidelijk te maken dat ze er niks van gaan bakken en dat alleen de NDP het land vooruit kan brengen. Only Daddy!
  ===========================================
  Peggy,
  Het is niet te hopen dat je “Paps” en zijn kornuiten weer aan de macht komen in 2025. Dat zal dan het definitieve einde betekenen voor Suriname. Je hebt er de mond van vol dat je “Paps” het land vooruit kan brengen maar waarom heeft hij dan in de afgelopen 40 jaar zijn macht gebruikt om te stelen, te roven, dood en verderf te zaaien en verzuimd daadwerkelijk aan ontwikkeling te werken? Waarom nu pas na 40 jaar ellende die hij heeft veroorzaakt, waarom niet eerder?
  Komt het omdat hij nu bang is om te gaan brommen?
  Je zegt dat de huidig regering er niets van bakt.
  Kan je het volk ook uitleggen hoe het precies komt dat de huidige regering met zoveel schulden zit die ze met pijn en moeite kunnen aflossen wat het regeren er niet makkelijker op maakt?
  Kan je ook aangeven waarom je “Paps” zijn rechterhand is ondergedoken en wat de precieze waarheid van zijn onderduiken is?
  Only Daddy…., ik hoop niet dat dit een schreeuw voor hulp is en dat nu gaat blijken dat er hier een subtiele bekentenis voor incest in jou betoog schuilt.
  In ieder geval, succes met je dementerende Daddy verder.


  Maak melding

 41. Latour posse, je hebt gelijk, maar de drie heren die jij noemt zijn helaas niet meer onder ons, maar meneer Venetiaan die is gelukkig nog onder ons. Venetiaan die heeft er weet van, maar in het openbaar zal hij altijd zwijgen.

  Sukru sani, jij blijf mij stalken. Van mij mag je duizend keer gelijk krijgen of hebben, bij mij gaat het om respect hebben voor anderen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.