Eugene van der San verliest rechtszaak tegen Openbare Werken

15
Eugene van der San verliest rechtszaak tegen Openbare Werken
Eugene van der San (archieffoto).

De rechter in kortgeding heeft onlangs uitspraak gedaan in een rechtszaak die door Eugene van der San was aangespannen tegen het ministerie van Openbare Werken in Suriname.

Van der San vond dat het ministerie onrechtmatig een bouwvergunning had verstrekt voor het bouwen van het gebouw op de hoek van de Anamoe- en Granietstraat.

De procesgemachtigde van de Staat Suriname heeft gemotiveerd aangegeven dat de bouwvergunning op een juiste en correcte wijze volgens de vastgestelde procedures en wettelijke voorschriften is afgegeven.

De Surinaamse kortgedingrechter heeft daarom de vordering van Eugene van der San derhalve afgewezen meldt de Communicatie Dienst Suriname (CDS) zojuist.

15 REACTIES

 1. Sjat lont sjinnie, slik dat maar jo paarse koe. Hij zal in hoger beroep gaan. Want het is een rechtsstaat en geen machtstaat zoals toen onder opa D. Btw, heb je je administratieve opdrachten uitgevoerd, zoals je die had gekregen van de huidige president om die warboel op het kabinet in orde te maken? Zijn de ontvreemdde staatgoederen al terecht?


  Maak melding

 2. Sodemieter jij eens heel gauw op bandeloze mongool met je arrogante uitstraling. Jij bent de laatste die een rechtszaak tegen de Staat aan moet spannen.
  Ik blijf erbij dat Eugène van der San karakterloos is en een man zonder ruggengraat, en dat hij zijn principe en geloofwaardigheid heeft verspeeld. Hij staat bekend als een agressief mannetje met een kort lontje dagoe beest !


  Maak melding

 3. De schrijver van de ‘ingezonden stukken’ van team paars heeft zijn eigen rechtszaak verloren. De bouw is volgends mij ook af.

  Het zijn meestal remigranten die klagen over overlast. Het moet exact als in Holland zijn, geen geluidsoverlast, feestjes en intruders in hun community, proest.

  Wat kost dit allemaal.
  Alles wat paars is/was heeft een rechtszaak aan zijn broek hangen. Elke gado dé wan rechtszaak, wat een corrupt zooitje.
  Onvoorstelbare bende van ellende!


  Maak melding

 4. Lucien, ook een paarse djamoe ede, die zijn afgod opa D en zijn paarse criminele boevenbende, met hand en tand zal verdedigen. Btw. Opa D is geen indiaan.
  Natuurlijk weet ik waar het hier om gaat: sjinnie wilde niet dat er gebouwd werd, omdat zijn uitzicht belemmerd zou worden en leefomgeving verstoord. Genoeg zo paarse djamoe ede lucien? En jij hebt zeker teveel hersencellen? Maar die zíjn zeker duur. Want nóóit gebruikt.


  Maak melding

 5. Pony weer zo’n “witte “ NDPjer.
  Ik heb altijd gelijk 😜.
  Deze losers denken echt dat ze superieurs zijn op de wat donkere creolen van Suriname.


  Maak melding

 6. Robles
  Van der SAN hard gewerkt laat me niet lachen.
  Als je stellen hard werken noemt.
  Dan heeft de hele NDP HEEL HARD gewerkt. Opa D als hoofd aannemer.

  Gado vergeef deze dieven niet.
  Ze moeten gestraft worden.🙏🏻


  Maak melding

 7. robles dat nieuwe gebouw daar op de hoek van de Anamoe – Granietstraat is niks mis mee hoor , en die van der san , die paarse jaknikker , denkt nog iets te vertellen hebben , maar zijn rol is al 7 maanden voorbij .
  Het OM moet hem goed in de gaten houden , want deze paarse jaknikker heeft zeker wat op zijn kerfstok.


  Maak melding

 8. WAT 27 februari 2021 At 01:58
  robles dat nieuwe gebouw daar op de hoek van de Anamoe – Granietstraat is niks
  ===========================

  Daar is van alles mee. De enige reden dat jullie lopen te schelden is omdat van der San er over is begonnen. Maar hij is niet de enige die daar woont natuurlijk. Er zijn ook andere mensen die nu een enorm gebouw voor hun deur hebben en vrijwel zeker straks overlast zullen ervaren.


  Maak melding

 9. Kort lontje loopt tegen karma aan. Toen ze zelf de leiding van de macht in handen hadden werd er niet om gekeken naar de burger die last had van soortgelijke situaties. Er werd al la dol vergunning verkocht aan een ieder die er grof geld voor over had.
  Dit is typisch een gevalletje boontje komt om zijn loontje.


  Maak melding

 10. Sabaku 27 februari 2021 At 19:14
  Dit is typisch een gevalletje boontje komt om zijn loontje.
  ===========================

  Inclusief dus alle buren rondom dat gebouw die helemaal niks met politiek te maken hebben.


  Maak melding

 11. Robles 27 februari 2021 At 20:15
  Sabaku 27 februari 2021 At 19:14
  Dit is typisch een gevalletje boontje komt om zijn loontje.
  ===========================

  Inclusief dus alle buren rondom dat gebouw die helemaal niks met politiek te maken hebben.
  ============================================

  Goed Nederlands lezen is niet aan jullie besteed. Gevalletje fo soso naar school te zijn geweest? Jullie zitten er alleen maar om chaos in de samenleving te brengen en als het even tegenzit omdat de macht plotseling in andere handen is, gaan jullie de moraalridder spelen. Niets kan in jullie ogen goed gedaan worden door anderen. Jullie hebben het alleen recht op het brengen van ellende voor de samenleving, laten wij dat zo houden.
  Hoe komt het toch dat het 40 jaar lang fout heeft kunnen gaan daar in het land?
  Kom dus alsjeblief niet betweterig doen op hier.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.