Haastig afslaan eindigt met aanrijding en auto in goot

10
Haastig afslaan eindigt met aanrijding en auto in goot

Kort voor het ingaan van de lockdown in Suriname, vond er een aanrijding tussen twee voertuigen plaats op de hoek van de Toevluchtweg en de Biharilaan. Daarbij is de veroorzaker met zijn auto in een goot beland.

De veroorzaker reed over de Toevluchtweg, komende uit de richting van de Grandostraat. De andere bestuurder (witte auto) reed in tegenovergestelde richting.

Op de hoek sloeg de bestuurder van de rode auto haastig rechtsaf in de Biharilaan en doorkruiste daarbij de rijbaan van de aankomende witte auto. Er onstond een zware botsing waarna de veroorzaker met zijn auto in een goot langs de weg is beland. Beide voertuigen zijn behoorlijk beschadigd.

De politie kreeg de melding van de aanrijding en ging ter plaatse voor onderzoek. De veroorzaker was in de war en is per ambulance afgevoerd. Vermoedelijk verkeerde hij onder invloed van alcohol.

10 REACTIES

 1. Normaalste zaak in Suriname, welke coureur is de volgende brokkenpiloot, haast haast, blijf maar zo rijden, die ene minuut en geen geduld is niet belangrijk,


  Maak melding

 2. Ze blijven klagen over dure brandstof. En dat het verkeer druk is met auto’s. Gaan jullie fietsen net als vele Nederlanders. Luie donderstenen. Gaan jullie maar Lekker bewegen door een fiets te kopen.


  Maak melding

 3. Onder invloed van alcohol, dan gelijk zijn rijbewijs invorderen (voorgoed.)
  @ Olivia Ik heb een aantal fietsen die door Gemeente waar ik woon, zijn
  meegenomen omdat ze, onbeheerd waren achtergelaten door de eigenaren.
  Je kan het voor deze soort gasten sturen als je wil, maar…… je moet de zadel
  afhalen dan weet je, dat ze er niet vanaf vallen tijdens het fietsen !

  sari tori

  Jaques ( Jacko)
  gemodereerd

 4. Dit is toch niet vreemd meer?? Dit is het leven in Suriname. Trobi maken, roven, vrouwen vermoorden, Rij lik lawmang eten drinken, zo veel mogelijk sex bedrijven en proberen hoe ze iemand kunnen oplichten om aan geld te komen.


  Maak melding

 5. Olivia ik snap niet waarom jij zo druk maakt om aanrijdingen in Su Weet niet waar jij woont maar hier in ned zijn er programma’s Wegmisbruikers Idioten op de weg en Stop politie Su is niks vergeleken bij zulke idioten


  Maak melding

 6. EBS mast gespaard gebleven, gelukkig….
  Achter het stuur kruipen met drank en/of drugs moet zwaarder bestraft worden. Alleen zo kan het tij gekeerd worden. Zolang dat niet gebeurd, is het wild-west en dweilen met de kraan open. Dus beleidsmakers, kom in actie!


  Maak melding

 7. Out off topic :

  ”Louis Vismale” moeten ze ook in het zonnetje zetten, deze man doet ook alles belangloos !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.