Twee onbekende brugspringers in mortuarium AZP

6
Kist met lijk bij mortuarium Suriname
Archieffoto: Kist met lijk bij mortuarium

In het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis in Suriname liggen op dit moment nog twee lichamen van brugspringers en drie andere overledenen waarvan de Surinaamse politie de identiteit nog niet kent. De autoriteiten roepen familieleden daarom op, om contact te maken met de afdeling Forensische Opsporing van het Korps Politie Suriname.

Een van de lichamen is van een Venezolaanse man die van de Bosjebrug zou zijn gesprongen. Zijn lichaam werd op 5 augustus 2020 binnen gebracht in het mortuarium van het AZP. Het ander lichaam is van een Creoolse man, die van de Saronbrug gesprongen is. Zijn lichaam is op 20 oktober 2020 binnen gekomen.

Naast deze twee lijken liggen in het mortuarium nog het lichaam van een vrouw, dat was aangetroffen in de Surinamerivier en binnengekomen is op 11 april 2020. Daarnaast ook het lijk van de 57-jarige Braziliaan Robert Da Rocha Claudemar, dat binnengebracht is op 29 augustus 2020.

Verder is er in het mortuarium een lichaam van een creoolse man genaam D. Emanuelson, dat op 9 oktober 2020 werd binnengebracht. Deze persoon is overleden in het Academisch Ziekenhuis. In het mortuarium van het ’s Lands Hospitaal is het lichaam aanwezig van de 63-jarige marron Balberlon Ajoe dat op 21 september werd binnen gebracht.

Familieleden  worden hierbij opgeroepen om contact te maken met het Korps Politie Suriname, de deelstructuur Forensische Opsporing op het telefoonnummer 404022 of het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo op het  telefoonnummer  442222 toestel 287 om de begrafenis van de overledene ter hand te nemen.


6 REACTIES

 1. Ongelooflijk het crisis dat men moet doormaken in het PARADIJS VAN BOUTERSE. HET PARADIJS DIE DE NDP ONS HEEFT ACHTERGELATEN. Dat zelf dierbaren het lichaam/lijk van hun overleden die niet meer komen ophalen, om hen nog de laatste eer te bewijzen. JA WE LEVEN NU IN HET PARADIJS VAN BOUTERSE EN VAN ZIJN NDP. LAND VERKRACHT, BEROOID ACHTERGELATEN, ALLES WAT LOS EN VAST IS NOG WEGGEDRAGEN DIE HONDEN. VOLK VAN SURINAME IN WANHOOP ACHTERGELATEN. WELKOM IN HET PARADIJS VAN BOUTERSE.


  Maak melding

 2. Wat verschrikkelijk, dat doden van 2020 nog in het mortuarium liggen. Familieleden maken geen contact want ze hebben geregeld niet. Dit is heel triest wat in Suriname gebeurd. Deze mensen worden straks begraven door de overheid. Deze dingen die er gebeuren heb ik totaal geen zin meer om naar Suriname af te reizen.


  Maak melding

 3. Ja en het is niet om te zeggen hoor maar als je die namen hoort dan vind ik het niet vreemd. Als je geen geld en toekomst hebt is dit makkelijkste weg. Kun je nagaan hoeveel mensen in su wonen die illegaal zijn of niet staan geregistreerd.


  Maak melding

 4. Waarom is de politiek hieraan schuldig Sing Sing en WAT? Hebben deze mensen geen familieleden? Dit komt door slechtheid van de mensheid . Ze denken dat ze moeten betalen. Laten ze maar zeggen dat deze mensen geld hebben achtergelaten. Dan moet je zien.


  Maak melding

 5. @ Glenn

  Klopt waarom is de politiek hieraan schuldig zieke mensen die alleen maar de vinger wijzen naar een ander. Ik vind dat heel lullig terwijl we de situatie serieus moeten nemen en geen grappen maken. Hopelijk maken de familie-leden contact.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.