Boze winkelier steekt klant in hals met kapotte bierfles

21
politie-ambulance-suriname
Archieffoto: Politie en ambulance in Suriname

De politie in Suriname heeft dinsdag een winkelier in Paramaribo aangehouden voor het verwonden van een klant. De winkelier verwondde de klant met een kapotte bierfles in diens hals, omdat de betaling voor een fles bier te lang op zich liet wachten.

De klant pakte in de winkel een fles bier en zei tegen de winkelier dat hij later zou betalen. Hij ging toen voor de winkel te staan om het biertje te drinken. Na een poos vroeg de winkelier hem naar zijn geld, maar de klant vond dat de man moest wachten.

De winkelier werd toen boos dat hij het geld voor het bier niet kon krijgen. Hij pakte een lege bierfles die hij stuk sloeg. Daarmee verwondde hij de klant in de hals. Het slachtoffer moest met de ambulance worden vervoerd.

De boze winkelier is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.


21 REACTIES

 1. Kan ik mij goed voorstellen. Het was zeker een d….. die dacht dat de wereld wereld op hem moet wachten en dat alles om hem draait. Hopelijk is hij van die gedachte genezen nu.


  Maak melding

 2. Moraal van het verhaal; betaal gewoon direct en lul niet met bier drinken als je geen geld hbt ; Dit gezegd hebbend is uiteraard de reactie van de winkelier buiten propertie; voor 35 srd pleeg je geen aanslag op iemands leven
  gemodereerd

 3. het is een normaal verschijnsel van klanten die voor winkels staan en alcohol nuttigen dat ze niet gelijk betalen..het kan zijn dat de winkelier deze klant niet kende..nu is hy het geld kwijt en zit hy in de bak..waar is het voordeel dan? hopelijk krijgen hij en familie niet te maken met revenge..
  gemodereerd

 4. hij zou bij mij niet eens de winkel uitkomen zonder een knuppel in zijn nek te krijgen.

  en als het bier op is zeker zeggen dat je geen geld hebt?
  en tegen omu zeggen? wat ga je doen dan?
  nou omu was net iets sneller zo te zien.
  erg verdiend van deze achterlijke zuiplap.


  Maak melding

 5. Dit kom dagelijks voor dat sommigen de winkeliers met de dood bedreigen en hun winkels leegroven. Ik neem het deze Chinees niet kwalijk. Kennelijk heeft deze zuiplap het vaker gedaan bij deze Chinees. Mensen intimideren en manipuleren middels list en bedrog. Hij mag blij zijn dat hij nog leeft. In de hemel is geen bier daarom drinkt hij het hier. Maar eerst betalen voor je het op zuipt.
  gemodereerd

 6. 100 procent een chinesi, als het om geld gaat, no mik grap om geld met chinesi mang, de bier drinkers vluchte toch niet weg, had even nog kunnen wachten, voor veel mensen als zij het niet weten, sommige chinese geloven in budha, andere chinese geloven in communisme of alleen in geld, en die alleen in geld geloven, dan is dit het resultaat, hun geloof is soso monie??


  Maak melding

 7. @ Maripa ko

  Je lult gewoon uit je nek, ik weet niet waar je woont als je ergens op terras zit en je hebt een bier besteld, dan moet je gelijk afrekenen. Dat heeft niks te maken met Chinees zijn, zaak is zaak dus jij lult ! Erger nog, ik J. Zwarmans bo shoot yu mars, ik moet ook afrekenen sang yé lul, monie no habie brad nog Sisa.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 8. @ Maripa ko
  23 februari 2021 At 21:39

  Ben ik niet eens met je. Veel Chinezen hebben enorme schulden opgebouwd omdat ze geldleningen afsluiten bij de Staatsbank ( gelukkig zijn figuren als Hoefdraad en Adhin niet bekend in China). Als de leningen niet worden afgelost wordt door de Chinese overheid beslag op de inventaris gelegd en het biertje was onderdeel van die inventaris. Daarom reageerde de winkelier zo.
  Overigens weet ik niet of het hier om een Chinese winkelier gaat.


  Maak melding

 9. Paul in China kennen ze wel de boeven bouta – boefdraad en die aardappelen-uien kop adhin , en bouta was toch ook daar geweest , dus de chinezen waren op de hoogte maar zijn er ook in geluisd , er zijn zeker leningen afgesloten , want de chinezen geven niet zomaar , een paar busjes , een paar trucs en afgedankte graafmachines mee toch.
  Wat die winkelier betreft , wel of niet een omu had de politie moeten bellen , want als je eigen rechter speelt zal de echte rechter je veroordelen en is dat jou als ondernemer waard.


  Maak melding

 10. Er gebeuren vreselijke dingen in de wereld. Maar in ons geliefd Suriname, dit soort wrede dingen? Hoe laag gevallen zijn de mensen in Suriname geworden? Hij zou zeker weten niet betalen, maar dat wil niet zeggen dat de winkelier dit moet doen met hem. Bovendien, kan het ook een hindustaanse winkelier zijn geweest die hem verwond heeft. Ai landgenoten, ung kong tang wang fasie.


  Maak melding

 11. Een winkelier die bier afgeeft zonder dat ervoor wordt betaald is eigenlijk ook dom bezig. Gewoon laten betalen, geen bietserij.

  Als die “klant” niet wil betalen dan moet ie opdonderen. Dan moet ie gaan werken en niet lullen voor de winkel.


  Maak melding

 12. De wereld draait nu om alles dat negatief is. Blijf jij in alle opzicht positief. De duivel zoekt slachtoffers. En hij vindt ze ook en dat zijn de zwakken onder ons. Blijf op je hoede. Laat geen mens je misleiden of verleiden. Jij bent sterk. Pak nooit een wapen naar een ander. Zwijgen en weglopen is geweldiger dan een duivelsmens te zijn. Kon deze winkelier dan maar zn verlies opgeven, door het te laten liggen? Een ander keer als de man weer zou komen dan maar eerst betalen en dan krijgen. Zoniet gelijk de politie bellen. Nu heeft deze winkelier dubbel verloren. Zijn geld voor de bier en zijn gezond verstand. Dit is t werk van de duivel. Gebruik je verstand iedere dag okay…love you all!
  gemodereerd

 13. Wordt de naam van Bruce Lee vermeld? Kan ook Shashi Kapoor zijn geweest of Denzel Washington. Lul niet uit je nek over Omoe Snesie. Shashi Kapoor had die klant gekapt. Denzel had hem door zijn kop geschoten. Vel geen oordeel zomaar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.