Afgelopen etmaal 1 besmetting; vandaag start vaccinatiecampagne

3
Afgelopen etmaal 1 besmetting; vandaag start vaccinatiecampagne
Voorbeeld foto vaccin

In Suriname is het afgelopen etmaal 1 COVID-19 besmetting geregistreerd na 52 keer testen. Dat blijkt maandagavond 22 februari uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Maandag heeft minister Ramadhin van Volksgezondheid ook de start van de COVID-19 vaccinatiecampagne aangekondigd. Deze vangt vandaag, dinsdag 23 februari 2021, aan.

“Wij hebben onze Surinaamse samenleving zoals het internationaal gangbaar is, ingedeeld in een aantal categorieën”, aldus de minister. De bewindsman benadrukte dat elke categorie eerst afgewerkt zal worden alvorens de volgende groep in aanmerking komt voor de vaccinatie.

Er wordt eerst een aanvang gemaakt met de frontliners en wel de gezondheidswerkers die naar zeggen van de minister aan het bed staan van de COVID-patiënten, aangezien zij momenteel het grootste risico lopen besmet te raken met het virus.

Daarna zal middels een grootscheepse voorlichtingscampagne getracht worden elke Surinamer te bereiken. Vanuit de overheid zal aangegeven worden wanneer en welke groep aan de beurt is en hoe en waar die activiteiten zullen plaatsvinden.


3 REACTIES

 1. Niemand vertrouwd jullie cijfers. Ik vraag mezelf af hoe jullie de WHO lijst ook omlaag zullen brengen.
  Sur kun je bedriegen en voorliegen.
  gemodereerd

 2. RAAR MAAR WAAR.
  IK DENK DAT ER TOCH EEN PAAR HONDERD BUITEN BESMET ZIJN MAAR ZICH NIET LATEN TESTEN
  DE CIRKEL ZAL BLIJVEN DRAAIEN

  LIJKT MAAR VOOR EVEN.

  MAAR BIGUP RAMADHIN.

  HOUDEN ZOOOOOO.


  Maak melding

 3. LESLEY 23 februari 2021 At 11:48
  =========================

  Zolang ze je verplichten om in een slecht georganiseerde tentenkamp te gaan zitten in isolatie dan denk ik dat niet iedereen zich laat testen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.