Stichting Arbeidsmobilisatie & Ontwikkeling hervat avondtrainingen

5
Stichting Arbeidsmobilisatie & Ontwikkeling hervat avondtrainingen

Stichting Arbeidsmobilisatie & Ontwikkeling (SAO) heeft haar deuren wederom opengesteld voor de avondcursisten. Het gaat namelijk om de trainingen Basis Electro-huisinstallatie, GAWASA (gas, water en sanitair) en Basis Koeltechniek. De lessen zijn per woensdag 17 februari hervat en wel onder strikte Covid-19 maatregelen. SAO behoort tot een van de werkarmen van het Ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken.

Anisjah Tamsiran-Saridjan, onderdirecteur vaktrainingen van SAO, heeft benadrukt dat er voorlopig alleen een herstart is van de avondtrainingen vanwege de versoepeling van de Covid-19 maatregelen in Suriname. Verwacht wordt dat ook de herstart van de dagcursussen spoedig plaatsvindt. Tijdens het betreden van het terrein en het volgen van de lessen zal er streng gelet worden op het naleven van de Covid-19 protocollen zoals het op hebben van een mond- en neusbedekking en het regelmatig ontsmetten van de handen.

Vanwege de aangepaste lockdown tijden zijn de lestijden gesteld op 17:00 uur โ€“ 20:00 uur. Tamsiran-Saridjan heeft een beroep gedaan op een ieder die interesse heeft in de trainingen van SAO om zich spoedig op te geven voor de trainingen die binnenkort van start zullen gaan.
De trainingen die in de avond verzorgd worden, zijn:

 • Basis Electro-huisinstallatie
 • GAWASA
 • Basis Koeltechniek
 • Lassen niveau 1 en 2
 • Textiele werkvormen
 • Assistent Constructiewerker
 • Assistent Graafmachine simulatie
 • Computer Hardware module 1 en 2

Voor meer informatie kan de website van de organisatie geraadpleegd worden namelijk http://www.vaksao.sr.org/.


5 REACTIES

 1. Bewoners van latour, flora, para en coronie, dit is jullie kans om wat te leren en je nuttig te maken. Pique & Wendy dit geldt ook voor jullie!
  Reken af met dat nutteloos bestaan, ga een vak leren en verdien een eerlijke boterham.
  gemodereerd

 2. Boesskowtoe, waarom roep je alleen de bewoners van de districten Coronie en Parra en de stadsbuurten Latour en Flora op, zich in te schrijven? Heb je hierbij een bepaalde bedoeling mee? Waarom geen algemene oproep!!!!


  Maak melding

 3. @Pony: Natuurlijk heb ik mijn reden en die ga ik jou niet uitleggen, kom daar zelf maar achter. Voor alle duidelijkheid, ik ben jou geen verantwoording o.i.d. verschuldigd!
  Als jij die algemene oproep wilt doen,.. be my guest.


  Maak melding

 4. Iemand die bereid is om zichzelf op te bouwen, zou je kunnen sponseren door de studie te betalen. De multinationals mogen van mij deze toekomstige werknemers een beurs aanbieden. Minimaal praktijkervaring, dit valt onder duurzaamheid/sociale contracten.
  Wat zijn de kosten eigenlijk, staat niet op de site. De eerste 5 computertrainingen, kunnen ze zelf doen achter een pc eventueel mbv een student die wilt bijklussen of een boomer.


  Maak melding

 5. Ooh dit vindt ik geweldig, zulke berichten zie ik graag langs komen ๐Ÿค—yess we can !!! Vroeger was het de VAKSCHOOL tegenover de ISMAY VAN WILGEN SPORTHAL ( wat fijn vr SURINAME ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ทโšกโšกโšกALS DIT IN ALLE 10 DISTRICTEN GEรNTRODUCEERD WORDEN INPLAATS VAN EEN STRAF INRICHTING BOUWEN I/H OOSTEN VAN HET LAND ZOU PRIMA EN VOORUITGANG ZIJN VR LAND & BEVOLKING. STOP DE CRIMINELEN MAAR IN EEN CEL MISSCHIEN ZULLEN ZIJ HET AFLEREN OM EERLIJK TE WERKEN VOOR ZICHZELF EN FM .
  WIE NIET HOREN WIL MOET VOELEN (โšกGEEN STRAF INRICHTING MAAR ONDERWIJS INRICHTING KLINKT 100% BETER & ZEKER ๐Ÿ“š๐Ÿ”จโ›โš’๐Ÿ› โš™๐Ÿ”ฉ๐Ÿ”ง๐Ÿ—œ๐Ÿ“ฝ๐Ÿ”Œ๐Ÿ”ญ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ท๐Ÿ“Š๐Ÿ“‡๐Ÿ’ผ๐Ÿ“๐Ÿ“‚๐Ÿ—‚โœโœ’๐Ÿ–‹๐Ÿ–ŠDIT IS WAT IN SURINAME MOET GEBEUREN ( ROTTERDAM SPREEKWOORD ZEGT; HANDEN UIT DE MOUWEN STEKEN / GEEN WOORDEN MAAR DADENโšกโ˜๏ธ ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ท๐Ÿ’ช


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.