Ontvluchte arrestant en kompaan aangehouden te Stolkertsijver

8
Ontvluchte arrestant en kompaan aangehouden te Stolkertsijver
D.A. (links) en H.D.

De in 2018 ontvluchte arrestant D.A. (27) is maandag samen met zijn 28-jarige kompaan H.D. aangehouden bij de controlepost te Stolkertsijver in Suriname.

De mannen zouden vermoedelijk betrokkenheid hebben bij een beroving. Zij wilden in een grijze wagen de controlepost passeren om richting Albina gaan om zich vermoedelijk daar schuil te houden. De politie heeft hen echter aangehouden.

DA zag in 2018 kans om te vluchten vanuit een politiebureau in Paramaribo toen hij was aangehouden voor een inbraak. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.
 


8 REACTIES

 1. Deze rattenbende volgens de Amerikaanse strafrecht opsluiten zodat ze niet meer in herhaling treden. Stelen is hun werk. De gemeenschap heeft er last van. Opbergen is het beste.
  gemodereerd

 2. Deze soorten saka saka horen in een kist te liggen rotten, op het kerkhof . Maar voor de zekerheid maar gewoon in de fik steken, dus gewoon op de brandstapel ermee. Gelijk 2 nietsnutten weg in één klap, wat een zegen.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Onschuldige Personen die komen te Overlijden worden met naam en toenamen en Foto’s aan de bevolking getoond zonder een Zwarte Balk bij hun gezicht maar Rovers en Moordenaars en Oplichters worden beschermd om niet herkend te worden is dit hoe men ons Mede Mens wilt beschermen tegen deze soort Rovers en Moordenaars en Oplichters


  Maak melding

 4. Op een foto is te zien hoe het onderwijs personeel op onverantwoorde wijze in een korjaal worden gepropt om de oversteek te doen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.