Vrouw verzet zich bij beroving en komt samen met rover ten val

8
politie-op-locatie-melding

Een 31-jarige vrouw is zaterdag op straat beroofd van haar halsketting aan de Industrieweg-Zuid in Suriname. Het slachtoffer heeft zich daarbij hevig verzet. Het gelukte de rover desondanks toch om het sieraad buit te maken.

De vrouw liep over de Industrieweg-Zuid, toen de crimineel haar tegemoet liep en ineens haar halsketting probeerde weg te rukken. Omdat de vrouw zich verzette, kwam zij samen met de man op straat te vallen.

De rover wist toch met de ketting weg te rennen, om iets verderop in te stappen in een gereedstaande grijze wagen. Ten tijde van de beroving was hij ongewapend. Het slachtoffer heeft schrammen aan haar armen overgehouden.

Ze heeft aangifte bij de Surinaamse politie gedaan, die werkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachte.

Bekijk ook:

8 REACTIES

 1. Heeft het met de huidige politiek te maken?? Wat een domeheid. Daarom komt Banana republliek geen stap vooruit. En over 20 jaar ook niet. Te laag IQ bij een te groot deel van de
  bevolking!! Dat ook nog racistisch is.


  Maak melding

 2. @ Fidie Seisburg

  Een schrandere opmerking vergeleken met die van @Jane de Wit: hou je nou alles bij, of zit je het uit te grote teen te zuigen ??? @ Franco : Niet iederéén zit op het goudmijn, dus niet zo dom lullen aub ! @ Kolibri Groot gelijk heb je, ik liever gezien dat deze dame een mes, dwars door zijn hart had gestoken.

  sari tori

  Jack
  gemodereerd

 3. Als er camerabeelden aanwezig zijn aan de Industrieweg-Zuid Paramaribo
  kunnen de criminelen opgespoord worden en aangehouden worden door de politie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.