Politie stuit op drugs tijdens onderzoek aanrijding

3
politie-suriname-in-actie-nieuw

Een 37-jarige man, die betrokken was bij een aanrijding op maandag 15 februari aan de Lalarookhweg, is door de politie van het bureau Uitvlugt aangehouden voor overtreding van de Wet Verdovende middelen. In zijn auto werden drugs ontdekt meldt het Korps Politie Suriname.

De politie deed na een verkregen melding van het Command Center dat er een aanrijding had plaatsgevonden aan de Lalarookhweg ter hoogte van KFC, de locatie aan voor onderzoek. Daar troffen ze de verdachte R.H. aan.

Tijdens het ingesteld onderzoek door de wetsdienaren, werd op hem een hoeveelheid marihuana en hasj gevonden en in beslag genomen. De man verklaarde aan de politie dat hij drugsgebruiker is.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is R.H. hangende het onderzoek in verzekering gesteld meldt de politie.


3 REACTIES

  1. Ma as die mang gepak is folgens die wet ferdoofende middele, dang kan die pooliesie aantoone datie die mang raake ferdoof as hei gebruike die mariwaana.


    Maak melding

  2. In Jamaica mag iedereen 5 wietplanten voor eigen gebruik kweken. In suriname mag je je dood zuipen maar een paar grammen oso dresie op je is gelijk aan 20 moorden. (15 en onder geen probleem).


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.