zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLichamen verdronken jongens Braamspunt geborgen

Lichamen verdronken jongens Braamspunt geborgen

-

Does Travel - naar Suriname

Zojuist zijn in Suriname de lichamen geborgen van de twee personen die vanmiddag in de diepte verdwenen, tijdens het zwemmen te Braamspunt. Volgens de politie van Nieuw-Amsterdam gaat het om twee tieners die neven van elkaar zijn.

Een familie was vanmiddag te Braamspunt waarbij de kinderen vertier in het lage water zochten. Op een bepaald moment zouden drie van hen in een dieper gedeelte terecht zijn gekomen, waar er sprake is van een sterke stroming.

Ze raakten in problemen en een van hen werd net op tijd uit het water gevist. De andere twee verdwenen in het water. Er werd een zoekactie op touw gezet door de Surinaamse maritieme politie en andere familieleden.

Aan het eind van de middag werden de lichamen gevonden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Verschrikkelijke nieuws, dit komt hard aan, hadden de jongens geen lifevest aan, wat triest, wat gezellig had moeten worden is slechts afgelopen voor deze jongens en hun familie, rip, mensen rij rustig ga het water in, maar met een rubber bandjes om je middel, rip jongens?


  gemodereerd
 2. Sari tori jere. te jong,in de bloei van jullie leven.woorden schieten tekort.
  Neefjes RIP.
  Familie heel veel sterkte met jullie grote verlies.

  🙏🏻


  Maak melding
 3. Wat ik niets snap is dat de overheid dit niet aan de bevolking oplegt om niet naar dit plek te gaan zonder begeleiding van opgeleide guards. Braamespunt is geen strand ,het grenst aan de Atlantische oceaan eniet de stromingen daar zijn niet te voorspelle en zijn continue in beweging . Het heeft een enorm zuigenkracht waar niemand eruit komt . Ga niet in het water!!!


  Maak melding
 4. Het is triest dat zo iets is gebeurd maar moet nooit meer gebeuren in de toekomst er moet verplicht zwemmen en hardrijden campagnes gemaakt worden door de regering


  gemodereerd
 5. Ma die kinder weete nie hoe sterk is die waater. As die waater kan draage een heel groote sgip fol met konteeners, dang moete hei heel sterk sein. Ma die kinder besevve nie. Dang nu is feel te laat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES