maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBestuurder uit auto geslingerd en overleden bij eenzijdig ongeval

Bestuurder uit auto geslingerd en overleden bij eenzijdig ongeval

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een eenzijdig verkeersongeval op Weg naar Reeberg in Suriname is de bestuurder van deze auto vannacht om het leven gekomen.

De bestuurder verloor bij het beschrijven van een bocht de controle over het stuur en raakte met het voertuig van de weg. De auto kwam terecht tegen een inritschoei en hing deels boven een goot. De bestuurder is daarbij uit het voertuig geslingerd.

De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. Zij schakelde een ambulance in om het slachtoffer af te voeren. Kort na aankomst van het ambulancepersoneel heeft hij de geest gegeven.

De verschillende Surinaamse politie-eenheden zijn momenteel ter plaatse bezig met het onderzoek. Update volgt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
 1. Iedere dag in Suriname. Aanrijdingen vaak ook met dodelijke afloop. Sa eeh psa ini a kondre? Wat is in Godsnaam de aanleiding hiervoor. Kunnen jullie niet voorzichtiger rijden. En het stoere gedrag achterwege laten? Jullie leren het niet.


  Maak melding
 2. Zie wederom weer eentje die hard reed, desondanks rip, who the next, surinamers denken ach mij overkomt het niet, daarom de vraagwie is de volgende coureur??


  Maak melding
 3. Ieder keer zijn ze geslingerd uit de auto . En ik hoor niemand iets zeggen over het gordel aandoen. Hij had zeker ook geen gordel om tog. Werk aan de winkel voor de agenten ook boeten geven als ze niet aan hebben.


  gemodereerd
 4. OBDUCTIE BELEID IN SURINAME

  Bij dit verkeersongeluk lees ik (helaas niet weer) dat justitie het lichaam in beslag heeft genomen voor obductie. Vreemd: bij sommige verkeersongevallen met dodelijke afloop wordt soms obductie gelast door Justitie , en bijvoorbeeld deze, niet. Als ik het goed heb is Suriname het enige land ter wereld waar er een verwarrende obductiebeleid wordt gevoerd. Wat ik geleerd heb is, dat obductie gewenst is wanneer er ( PRIMAIR) sprake is van een vermoeden van een misdrijf , en ( secundair) op verzoek van de familie als er vermoedens bestaan. Bij dit dodelijk verkeersongeluk lees ik dat niet(..). De chauffeur was alleen in de auto(..). Mijn vraag aan de PG is dan: is er een gedegen obductiebeleid vanuit Justitie ? Bestaat er een protocol, of is dit overgelaten aan de oprispingen van een of ander Officier van Justitie? Wordt de familie van het slachtoffer benaderd om medewerking? Of is dit beleid alleen maar ingegeven om de pathologen -anatoom aan het werk te houden? ( analoog aan het aantal vlieguren die een piloot moet maken om zijn of haar brevet te behouden(..?) Vreemde zaken in ons land.


  Maak melding
 5. Idioten op de weg in Sur. Een land met veel verkeersongelukken. Rijden als een idioot, met oogkleppen, na het behalen van je rijbewijs alle verkeersregels aan je laars lappen, intolerantie in het verkeer etc. De politie moet hiertegen strenger optreden. hoge boetes geven en zonodig rijbewijs invorderen en op eigen kosten huftercursus laten volgen. De wegen in Sur mogen wel wat breder.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES