VIDEO: Man hakt met houwer in op voorruit politieauto

21
VIDEO: Man hakt met houwer in op voorruit politieauto

De politie in Suriname heeft deze 60-plusser aangehouden, nadat de man een voorruit van een politieauto in Nickerie vernietigde met een houwer. Op de videobeelden hieronder is te zien hoe hij inhakt op de voorruit van het voertuig van de Surinaamse politie.

De verdachte zou iemand hebben aangereden en is daarna doorgereden. Toen de politie hem op zijn woonadres ging ophalen, weigerde de man mee te gaan. Hij pakte een houwer en hakte in op de auto.

De man is aangehouden en in verzekering gesteld.

Bekijk ook:

21 REACTIES

 1. Meneer ik begrijp niet waarom je zo boos bent. Iemand aanrijden en doorrijden is strafbaar en Ipv op de voorruit van de politieauto te hakken, kunt liever de bladeren van de bananenboom kappen.
  @ Harry als iemand als Bouterse nog in leven is dan daag ik jou uit om een kogel door zijn kop heen te jagen. Laat zien dat je bakken tussen je benen hebt hangen of zijn het alleen harde woordjes ?


  Maak melding

 2. Wat zal deze oude zak het leuk vinden om op zijn leeftijd opgesloten te worden in de gevangenis, hij denkt waarschijnlijk dat hij dat minstens één keer in zijn leven moet meemaken.


  Maak melding

 3. Door de slechte sociaal economische situatie in dat land raken heel veel mensen gefrustreerd. En dan krijg je dit soort taferelen. De media staat er tegenwoordig vol van.
  gemodereerd

 4. Wat een geweldenaar. Doorrijden nadat hij iemand heeft aangereden en ook nog vernieling van een staatsvoertuig. Laat hem alle schade betalen en dan opsluiten voor enkele jaren. Hij is zeker de oom van Adhin.
  gemodereerd

 5. VIDEO: Man hakt met houwer in op voorruit politieauto in het district Nickerie.

  @HongKongFree
  Ik druk op play maar de video laadt niet.

  @Delano 20 februari 2021 At 18:36
  het laat niet noh? ooooooooh wat jammer nou, koop batterijen

  Soso Lafu.

  Het lukt wel hoor @HongKongFree.

  Maar deze man heeft vanaf het verlies van de NDP elke dag RAMTAHAL zitten drinken.

  Geweld door drankzucht hangt Nickerie de keel uit. (waterkant.net) 13-5-2013


  Maak melding

 6. @ Harry

  Nee helemaal verkeerd hij moet de schade betalen, en 1 jaar lang geen alcohol nuttigen. Doet hij dat wel: dan gewoon vastbinden, en achter de auto slepen een kilometer of 6, Klaar is KEES. !!

  sari tori

  Jacko.
  gemodereerd

 7. SCHIPPER 20 februari 2021 At 18:38
  ..SUNIL..OEMRAWSINGH..VAN..DA-91..
  WAT..IS..DIE..MAN..OUD..GEWORDEN..ZEG..
  ================================
  ===============================
  Als waar is wat je schrijft dan zal hij binnenkort ingezet kunnen worden om de bermen te onderhouden. Gereedschap heeft hij al hij is van DA91 zeg je vande partij van die andere grote volksverarmer Wijdenboschen toch heeft DA91 nu het lef om stappen die deze regering neemt nu al te becritiseren. Zelfs dat fonds om covidvaccins aan te kopen en de logistiek is hun een doorn in hun oog want de regering zou zelf voor de financiën moeten zorgen voor dit projekt. Bij DA91 en de Palu kan deze regering niets goeds doen maar het is wel een boevenpartij/een afbrokkeling van de NDP maar in feite dezelfde boevenpartij Deels nieuw bloed maar dezelfde rotte inborst.


  Maak melding

 8. Gio, ik keuren het af wat deze man doet. Ik keur het wel goed als hij zou inhakken op racisten zoals jij. Hindoestanen hebben niet de macht, dat ligt bij het domme idiote volk van su die in het paarse kabinet nooit hun smoel hebben geopend.


  Maak melding

 9. Ze moeten hem vermelden in de “GUINNESS BOOK OF RECORDS”.

  Wat een grapjas zeg!
  gemodereerd

 10. @ Hong Kong Free

  Nee hij hoort in een kist te liggen, eerst zuipen en iemand aanrijden, en daarna doorrijden.

  @ Gio
  Ik ben niet eens met je, de Hindoestanen hebben een betere kijk op het Economische gebied. Ik ben geen hindoestaan, maar ik weet het. Lees de mening, van @ Kolibri maar. En volgens mij ben je een Neger die altijd gelijk wilt hebben, vuile paarse flikker die je bent.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 11. Wat een idiote reacties ik doe niet mee. In nederland wordt je meteen afgeknald de politie hier is super erg en rasctische arme oude man. Ooo @gio en@ glenn etc ik ben niet bang voor jullie. Jullie zitten elke dag zulk reacties te geven. Zonde van mij energie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.