Gewelddadige overval op goudconcessie in Suriname

6
Goudmijn in Suriname
Foto ter illustratie

Op een goudconcessie te Bewojo in het district Brokopondo, heeft vrijdagochtend rond 00.30 uur een overval plaatsgevonden. Vier rovers die gewapend waren met jachtgeweren en houwers pleegden de daad.

De rovers hebben drie personen overvallen, die ten tijde van de beroving sliepen. De criminelen maakten een bak met goud waaronder een mat met goud en vijf mobiele telefoons buit.

Bij de overval zijn de slachtoffers geslagen, waarbij zij kapverwondingen aan de armen en het hoofd hebben opgelopen. Ze moesten allen medisch worden behandeld.

De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.


6 REACTIES

 1. Zoveelste overval en niks geleerd, dan zijn de goud zoekers dom bezig, tik wang dagoe, gevaarlijk wang, misschien die horen beter als iemand dichtbij komt aangelopen, door het geblaf zijn jullie snel wakker, maar je kan rob gay en wendy de hoer of pony poentje vragen om de wacht te houden, deze ndper hebben op alles een oplossing ,veel succes!!
  gemodereerd

 2. Net als dat er bloeddiamanten zijn is er ook bloedgoud. Mensen riskeren hun leven en gezondheid voor een klompje goud. Het is maar wat je belangrijk vind.
  Wil je baden in luxe en weelde dan ga je betalen met bloed.


  Maak melding

 3. kijk eens hoe die gouddelvers ons land vernietigen , alleen maar domme krachten die lui , jullie moeten jullie ook bewapenen en als die nietsnutters weer jullie willen overvallen schieten jullie op elkaar en bam , zo de natuur komt weer tot rust.
  wel dom van de regering dat zij nu een eigen goudmijn willen en het lijkt dat ze ook geen respect hebben voor de natuur en de inheemse bevolking die leeft van de natuur.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.