Mannen met jachtgeweer aangehouden na beschieting vrouw in auto

4
Vrouw in auto beschoten; in kritieke toestand naar ziekenhuis
Voertuig van de vrouw die door een kogel werd geraakt, wordt weggesleept door een sleepwagen.

In de zaak waarbij een vrouw vrijdagavond in haar auto beschoten werd, heeft de Surinaamse politie toch kunnen achterhalen vanwaar er vermoedelijk is geschoten. De vrouw raakte ernstig gewond en is in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis.

In verband hiermee zijn twee mannen met een jachtgeweer overgebracht naar het bureau. Het gaat om een vader en zijn zoon en wel de 65-jarige A.J. en zijn zoon 38-jarige zoon W.J. De mannen werden in het bos aan de zijde van het Garnizoenspad aangetroffen met een jachtgeweer in hun bezit.

Zij waren het nieuw gekocht wapen aan het uittesten, toen een vrouw daarbij werd geraakt. In belang van het onderzoek zijn de twee mannen naar het politiebureau afgevoerd. Ook het jachtgeweer waarmee ze hebben geschoten is in beslag genomen.


4 REACTIES

  1. Illegaal jachtgeweer in bezit, en zo ie zo onervaren, schieten in alle richtingen zonder rekening te houden met andere, nou zullen deze 2 mannen moeten verantwoorden, bewust of onbewust geschoten op een voorbij rijdende auto,


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.