zaterdag, mei 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieHogere straf geëist tegen man die vriendin in Surinamerivier zou hebben geduwd

Hogere straf geëist tegen man die vriendin in Surinamerivier zou hebben geduwd

-

Does Travel - naar Suriname

Het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM) heeft in hoger beroep een celstraf van 22 jaar geëist tegen de 39-jarige Sharied S. voor het vermoorden van zijn 29-jarige vriendin Aradhana Nazir tijdens een vakantie in Suriname. Hij zou haar in de Suriname rivier hebben geduwd.

De rechtbank in Lelystad veroordeelde hem in 2019 al tot een celstraf van 20 jaar. Hij ging toen in hoger beroep dat afgelopen donderdag diende. De nieuwe eis is dus hoger dan de eerder opgelegde straf, mede door de ontkennende proceshouding van S.

Het OM denkt dat S. zijn vriendin sterke drank heeft laten drinken en daarna in de rivier heeft geduwd. Volgens de aanklager was er een financieel motief. Kort voor de vakantie was er een overlijdensrisicoverzekering van €300.000,- afgesloten door Nazir, met S. als begunstigde.

Vrijdag concludeerde zijn advocaat, na een betoog van bijna tien uur, dat er geen enkel bewijs voor de theorie is dat Sharied zijn vriendin heeft vermoord in Suriname. Het gerechtshof in Leeuwarden doet op 2 april uitspraak.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Zulke personen verdienen levenslang of de doodstraf. Planmatig, bewust en voor geldelijk gewin iemand van het leven beroven.


  gemodereerd
 2. Wanneer hij vrij komt als hij deze straf overleeft in de gevangenis, mag hij rechtstreeks naar een bejaardenhuis. Deze moordenaar heeft de juiste straf verdient. De rechterlijke macht in ons land kan hier een voorbeeld aan nemen wat straffen betreft.


  gemodereerd
 3. Nou zal hij denken, had ik het maar niet gedaan, geldzuchtige dagoe, je hebt je zelf goed in de nesten gewerkt, gado ne sribi, no doe ogrie sani, want yo kota strafoe jaso, tapse gado e loekoe?om geld kunnen mensen elkaar uitroeien, was het maar anders, mensen zijn hebzuchtige creatuur,,overal in de wereld soso probleem, drugs overvallen, oting gado sa yep ding boeng soema,


  Maak melding
 4. In ieder geval is deze Hindoe vrouw bespaard gebleven van het baren van een moslim kind. Hindoes moeten niet bijdragen aan het verhogen van de moslimpopulatie, m.i.


  Maak melding
 5. @Jaichand je bent goed bezig ik geef niet graag complimenten.Jammer een kleine reactie ik ken het omgekeerde in mijn familie broer met moslima surinaamse. Zo gebeurd het ook. En dit gebeurt ook, Geld maakt mensen gek horendol ook iedereen wil rijk zijn. Soms met trieste afloop.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES