63-jarige aangehouden voor verduisteren geld van 74-jarige

2
gevangenis suriname

De Surinaamse politie heeft afgelopen woensdag de 63-jarige J.H. aangehouden. Deze man wordt ervan verdacht een geldbedrag van de 74-jarige benadeelde L.T. in ontvangst te hebben genomen, zonder tegenprestaties te leveren. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

L.T. deed op 22 mei van het vorig jaar aangifte van verduistering tegen de verdachte J.H. op het politiebureau Albina. De aangever verklaarde aan de politie dat hij op twee verschillende momenten geld aan J.H. heeft gegeven, zijnde een voorschot voor de aankoop van een vrachtwagen. Hierna vernam L.T. niets meer van J.H., waardoor de benadeelde besloot aangifte te doen bij de politie van Albina.

De aangever zag de verdachte op dinsdag 16 februari op een locatie in Commewijne en confronteerde hem hiermee. Zowel de aangever als de benadeelde begaven zich hierna naar het politiestation om het geval te beslechten. De Recherche van Regio Oost hoorde het tweetal aan, waarna de wetsdienaren direct contact opnamen met de politie van Albina.

De verdachte J.H. werd door de politie van recherche Oost aangehouden en gaf toe het zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbaar feit. Hij kon echter het geldbedrag niet terugbetalen. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is J.H. in verzekering gesteld meldt de politie.

Bekijk ook:

2 REACTIES

  1. Geniet nog maar van het geld dat je hebt, want binnen 10 jaar bezit geen enkele burger meer iets en behoort alles toe aan de staat. Inclusief de burger zelf.


    Maak melding

  2. Die 63-jarige die nog dingen gaat ondernemen? Een bedrijf gaat opstarten?
    Hij heeft goed misbruik gemaakt van het vertrouwen van die 74-jarige.
    Binu satsang vivek na hoi.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.