vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTwee auto's in het water geëindigd na aanrijding

Twee auto’s in het water geëindigd na aanrijding

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een aanrijding dinsdagavond in Suriname zijn deze twee auto’s in het water terechtgekomen. Het verkeersongeval deed zich iets voor 20.00u voor aan de Sir Winston Churchillweg, ter hoogte van de Parabrug.

Hoe het ongeval kon gebeuren is nog niet duidelijk. Na de aanrijding verloren beide bestuurders de controle over het stuur. Eentje reed meteen het water in en de andere knalde eerst tegen een mast van het Surinaamse energiebedrijf EBS, waarna de auto ook in het water terechtkwam.

Ondanks de fikse schade was er geen sprake van gewonden. Een van de bestuurders was wel in het bezit van een geldig rijbewijs, de andere niet.

Een sleepdienst werd ingeschakeld om de voertuigen weer op het droge te krijgen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Waarom wordt in Su geen voorlichting samen met verzekering maatschappij en de politie. Heb je geen rijbewijs en bestuur een motorvoertuig en je wordt bij controle gepakt, dan mag een 1niet rijden en geen motorvoertuig verzekering kunnen afsluiten. Ook je naam zal voor tig jaar op de zwarte lijst te komen staan. Heeft een de ouders of een kennis een motorvoertuig geleend aan een persoon en controle blijkt dat de kennis geen geldige rijbewijs heeft krijgt beide partijen een zware boete. Gewoon harde maatregelen nemen.


  Maak melding
 2. Die ene zonder rijbewijs is fout. Schade aan ebs mast laten betalen. De 1.000.08763 ste aanrijding in SU. Moet de minister van verkeer hiervoor geen gouden beker krijgen?????


  Maak melding
 3. @ Jane de Wit

  Het feit dat de ene geen geldige rijbewijs heeft wil niet zeggen dat hij schuldig is !Dus jou redenering klopt voor geen meter ! En wat heeft de Mini – ster nou hiermee te maken ?
  In Nederland rijden ook sommige mensen zonder rijbewijs, maar er gebeuren weinig ongelukken.
  Auto rijden is niet moeilijk en dat doe t men niet aleen met je voeten en handen maar ook met je hersens. En dat ontbreekt helaas bij sommige automobilisten in Su:, met of zonder rijbewijs.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. In Nederland dit ,in Nederland dat, je gaat en kan toch niet vergelijken wat hier kan en wat in Suriname kan .Het is en blijft een groot verschil Suriname is een Bananen-Republiek en een Failed-State,en daarom zit ik hier goed gebakken.


  Maak melding
 5. @Laffoe E Chirmi tu. Ik zit ook lekker gebakken hier in Nederland. Als ze je niet oplichten in Suriname, maken ze aanrijdingen en als dat niet genoeg is lopen ze te roven en verduisteren of vrouwen mishandelen en ga zo maar door….


  Maak melding
 6. Het word tijd voor verkeersveilige wegen in Suriname. Ze zijn niet voorzien van innovatieve oplossingen om bij een aanrijding of incident, het risico op letsel te verminderen. Dezelfde wegen die na 1975 zijn achtergelaten door de kolonisator. Worden nog steeds gebruikt, gerepareerd of opnieuw geasfalteerd. Door al die gotro’s langs de wegen is het logisch dat bij ongelukken, men daarin terechtkomt, met alle noodlottige gevolgen van dien. Misschien is het een idee om daar het overgrote deel te voorzien van kokers en ze dicht te gooien! Dat zou op jaarbasis al veel dodelijke ongelukken schelen. Dit jaar alleen al zijn er veel van dit soort tragische ongelukken gebeurd. Ook het eindeloos blijven vasthouden aan de 6 meter brede wegen, waar inhalen een risico is. Of uitwijken voor een tegenligger die niet oplet, onmogelijk goed afloopt. Maar ik heb hier al eerder over geschreven en blijf hopen dat er ooit een studie weg en waterbouw komt aan onze universiteit. Wees voorzichtig in het verkeer… Amen


  Maak melding
 7. @Dagaenterprise&co gelijk heb U broer,weet je ben al moe om negatief over onze land te schrijven.Zit te wachten wanneer de oude glorie tijd terugkomt waar je alle ramen gewoon open kon gooien zonder een boef die durf binnen te glippen, in freemanggron nog aan toe.Be good.


  Maak melding
 8. Dagga en lafoe, tuurlijk zitten jullie hier goed, waardoor jullie je het recht toeeigenen om te schijten op jullie eigen land. Nederland ophemelen? Lees je de kranten niet? Elke dag worden er hier moorden gepleegd en overvallen en berovingen maar daar zijn jullie blind voor. Denk je dat je hier je ramen open kan laten? Laat me niet lachen. Heb kritiek, daar is niets op tegen, maar lul niet uit je nek.


  Maak melding
 9. @ J. Zwartman als je zonder rijbewijs een auto bestuurt ben je 200% fout ook al ben jij niet de veroorzaker.


  gemodereerd
 10. Zonder een geldig rijbewijs mag je niet achter het stuur. Ook niet als je agent bent. Ook niet als je autocoureur bent.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES