maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSurinaamse politie alert na ontsnapping Guyanese zware criminelen

Surinaamse politie alert na ontsnapping Guyanese zware criminelen

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie is alert nadat zij de melding kreeg dat vier gedetineerden dinsdag zijn ontsnapt uit een strafinrichting te Guyana. De kans bestaat dat zij naar Suriname uitwijken.

Tot de gedetineerden die zijn ontvlucht behoren Imran Ramsaywack (25) die vastzit voor moord, Lyte Kennrick (44) voor moord, Samuel Gouveia (26) voor doodslag en Ryan Jones (22) voor doodslag.

Jones is veroordeeld tot 28 jaar celstraf. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

23 REACTIES
 1. Het volk moet zeer alert zijn. Deze criminelen moordenaars zullen blijven moorden. Hopelijk verzuipen ze in de rivier. Onze grens wordt zeer slecht bewaakt.


  gemodereerd
 2. @Franco:
  Raadpleeg ook (dailynewsguyana.com)

  Police calls on prison escapees to turn selves in or face “serious confrontation”
  Het zijn ook zware CRIMINELEN die ook zwaar zijn veroordeeld in ons buurland Guyana.

  Jammer dat ze in Suriname niet zulke lange straffen uitdelen.


  Maak melding
 3. klopt Fer.E , ze leggen hier wel straffen op , ook voor moordenaars, maar voeren het niet uit , kijk onze massa moordenaar bouta leggen ze 22 jaar op , maar dit onmens ( onkruid) loopt nog gewoon vrij rond en de rechtelijke macht hier in ons land neemt alle tijd , ze hopen dat , dat onmens bezwijkt of als onkruid verdelgd , en dan hebben ze nog meer vrije tijd.


  Maak melding
 4. @Fer.E, de staat denkt als wij zulke zware straf geven dan raakt onze kasgeld leeg. De mannen zitten in een hok opgesloten en zonder iets uit te voeren krijgen ze gratis kleding en eten en als ze ziek worden zijn dat ook de kosten voor de staat. De staat moet de gevangen zwaar geketend de straten en sloten laten schoonmaken, onder toezicht van harde bewakers of militaire politie. Dan is Su ook schoon. Gewoon de regels van vroeger in voeren. Door gevangen worden straten herstel. Een fabriek opzetten voor bakstenen en daarmee alle straten van Su maken en alle onderhoudswerkzaamheden of een nieuwe wet aannemen met veel zwaarder straffen.
  Dan hopen dat minder rovers in Su zijn. Vroeger kon je voor- en achterdeur tegelijk opzetten en nu moet alle deuren dicht houden voor je eigen Surinamers.


  Maak melding
 5. Criminelen hebben geen recht op een goede bestaan, want zij hebben anderen pijn gedaan, opruimen deze honden, heeft de maatschappij minder last van deze partij,


  Maak melding
 6. Onze politie kan een andere zeer zware jongen ook bekend als boefdraad niet vinden. Bovendien is Suriname een veilig land voor criminelen, bouta, gekke lonnie etc schoppen het ver hier bij gebrek aan intelligentie van Surinamers.


  Maak melding
 7. Bouterse heeft van Suriname een toevluchtsoord voor criminelen gemaakt. Zware criminelen uit Columbia, Marokko, Turkije en Nederland kom je in Paramaribo tegen.


  Maak melding
 8. DEN MA DIES NA LAW LAW SANI. DENG NO KAN DORO HOEFDRAAD DDB NAGA ALA DEN MATI.
  DAT NA FINANCIEEL CRIMINEEL PLUS KIRIE CRIMINEEL.

  A GEERS TAK HOEFDRAAD NO BELANGRIJK.
  A GEERS TAK A DIDIBRI DDB MAG DE VRIJ NAGA ENG 20 JAAR CEL.

  DUS SURINAAMESE OVERHEID EN MINISTER VAN JUSTITIE OENG NJANG KA JERE.


  Maak melding
 9. Schoonfamilie van Chan? Matties van Mel? Wie het weet mag het roepen! We zijn de banden van de familie Santhoki met Roger Khan en Segebai niet vergeten hoor!


  Maak melding
 10. Het positieve is en dit is ook aan de reacties te merken dat ze niet van dezelfde ras zijn.

  En nu is te zien dat er weer redelijk eensgezind wordt gereageerd.
  En dit is toch wel een complimentje waard !

  Goed zo Surinamers, zo hoort dat !
  Met ons allen eensgezind tegen criminaliteit !

  Justitia Pietas Fides.
  Samen maken wij ons Suriname veilig. Krakti !


  Maak melding
 11. @Para Express: Het racistische SurFin debacle van de afgelopen dagen zit jou duidelijk dwars, want uit het niets maak uitgerekend jij je druk om de multi-etnische gemeenschap???? Ga je eigen comments in het verleden op dat vlak eens goed na! Natuurlijk kan het ook voortschrijdend inzicht zijn, maar dat betwijfel ik ten zeerste gezien de normen en waarden die jij en je mededrollen hier al heel lang tonen.


  Maak melding
 12. Hindoestanen en anderen hoeven zich niet aangesproken te voelen als hen racisme verweten wordt. Zij hebben de dochters en zonen van de Afrikaanse voorouders niet aan de blanken verkocht dat waren ze zelf. Zij hebben elkaar niet in de binnenlandse oorlog afgeslacht dat waren de Creolen en de Marrons. In Afrika zijn dagelijks duizenden die elkaar afmaken zonder dat hen racisme verweten wordt.
  Wat ik wel erken is dat dit land alleen door een Aziaat of gladharige naar welvaart en voorspoed kan worden gebracht. Niet door een kroeskop. Ben ik nu een racist ? So be it !


  Maak melding
 13. @ Luciën Karwofodi17 februari 2021 At 14:59

  De artsen hebben jou duidelijk de verkeerde medicijnwn voorgeschreven, want je begint te hallucineren.

  Beterschap zit er niet meer in.
  Alleen sterkte dan maar.


  Maak melding
 14. @ Luciën Karwofodi17 februari 2021 At 14:59

  Eve hòr, zit racisme jouw dan niet dwars ?
  Het valt mij gewoon op dat alleen wanneer het gaat om politiek of culturele waarden en normen wordt men racistisch.
  Maar er zijn dus raakvlakken wanneer men niet of duidelijk minder racistisch naar elkaar toe is.

  Vind jij dit ook niet belangrijker en beter ?

  Een land dat bestaat uit alleen 1 cultuur dat niet discrimineert bestaat gewoon niet en zal ook nooit bestaan.
  De diverse culturen die een land inkleuren zullen toch op de een of andere manier vredig met elkaar om moeten gaan. Helaas zijn er verkeerde leiders die haat en jaloezie prediken alleen om zelf van de buit te kunnen profiteren. Je kent wel de gezegde waar 2 honden vechten om een been gaat de derde mee heen. En dat is precies wat die verkeerde leiders doen, de derde hond uithangen.

  Vindt jij en al die andere racisten het niet beter om naar die raakvlakken te kijken waar er samenhang is ?

  We gaan het samen moeten doen beste kondremang.
  Wi mu seti kondre bun. Krakti !


  Maak melding
 15. Ah Para Express, heb ik je op je verdorven ziel getrapt? Over racistische verkeerde leiders gesproken (even voor de duidelijkheid: Chan is geen leider, die kwaliteiten bezit hij nou eenmaal niet) zijn het niet jou voorie en zijn maten die overal vrijwel alleen mensen van hun etniciteit plaatsen?? Vraag het maar aan de pseudo-professor Orie! Kijk naar jou partij? Ben je blind of gewoon te stom om het te zien?? Over samenhang gesproken en raakvlakken, zijn jou mensen daartoe bereid gebleken? Kijk naar het Indiabeleid in de Caraïben, kijk naar Chan zijn pad, yu breni noh? @Paul: je hebt goed geluisterd naar de pseudo-professor Orie en herkent jezelf en je directe omgeving daar duidelijk in. Gaan jullie maar kijken naar de beelden van de periode ’75 – ’80 met de uittocht van de Hindoestanen en luister goed naar wat hun rede was, ze wonden er geen doekjes omheen en weet je wat, er is niets veranderd aan die inborst!! Kijk vooral naar de VHP van nu, geen drup veranderd!!


  Maak melding
 16. Lucien, als je het racisme wil veroordelen kijk dan eerst naar jouw soort. In mijn ogen zijn dat de grootste racisten die graag anderen discrimineren maar altijd als eersten klaar staan om te huilen als zij gediscrimineerd worden.
  Je verwijst naar de vhp maar waarom verwijs je niet naar de zwarte racisten als Arron , Venetiaan en Bruna ? Je weet toch wat Bruna over Hindoestanen zei?


  Maak melding
 17. En Orie heeft groot gelijk wat heeft 10 jaar “ leiderschap” van de zwarten voor Suriname betekend behalve armoede toename criminaliteit, drugs en ellende ?
  En wees blij dat India tenminste iets voor het Caribisch gebied doet. Wat doet Afrika voor de nazaten en familie ? Niks totaal niks !


  Maak melding
 18. @ Lucien Karwofodi17 februari 2021 At 21:43

  Jij bent echt de weg kwijt.

  Sterkte met je eigen verdorven gedachte.

  Dankzij Surinamers als jij staat Suriname vandaag de dag internationaal te schande.

  Verder niet storen.
  Slim-Suriname heeft nu de leiding.
  Luku fa w’o set en. Krakti !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES